Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 22.09.2017 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
21 Septembrie 2017 20:20 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Caraș-Severin, circulația pe DN6 Băile Herculane – Caransebeș s-a reluat în condiții normale. Traficul fusese oprit, respectiv îngreunat la km 417+700 de metri, în zona localității Teregova, din pricina unei coliziuni frontale dintre un autotren și un autoturism. Din păcate, o persoană a decedat, iar alta a suferit leziuni corporale foarte grave.

21 Septembrie 2017 17:50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN6 Băile Herculane – Caransebeș, la km 417+700 de metri, în zona localității Teregova (jud. Caraș-Severin), a avut loc în jurul orei 17.10 o coliziune frontală dintre un autotren și un autoturism. Momentan, cât timp acționează echipajele ISU pentru descarcerare, circulația este oprită total. După ce acțiunea ISU va fi finalizată, traficul se va desfășura pe un fir, alternativ.

21 Septembrie 2017 13:05 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni dintre un autoturism de teren și un autotren, traficul pe DN13 se desfășoară momentan îngreunat, pe un fir alternativ, la ieșirea din Brașov către Sighișoara, în dreptul intersecției cu DJ112A.

21 Septembrie 2017 11:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din pricina vântului puternic, portul Midia (din județul Constanța) a fost închis, începând cu ora 11.20.

21 Septembrie 2017 10:50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Cluj, circulația feroviară pe magistrala 300 Huedin – Aleșd s-a reluat în condiții normale. Traficul fusese întrerupt în zona localității Negreni, după ce un tir care circula pe DN1 (dinspre Oradea către Cluj-Napoca) s-a răsturnat, la kilometrul 551+600 de metri, lângă calea ferată. 

21 Septembrie 2017 10:05 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sebeș – Sibiu, la km 268, în zona localității sibiene Săliște, a avut loc o coliziune dintre două autotrenuri, dintre care unul s-a răsturnat în decor.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, iar circulația auto se desfășoară pe banda numărul 2. 

21 Septembrie 2017 08:20 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, circulația rutieră pe șoseaua de centură a Capitalei se desfășoară îngreunat (pe o singură bandă) la km 58+500 de metri, între Chitila și Dragomirești, pe sensul către Dragomirești. Potrivit primelor date, evenimentul nu s-a soldat cu victime.

21 Septembrie 2017 07:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară este întreruptă pe magistrala 300 Huedin – Aleșd, în zona localității clujene Negreni, după ce un tir care circula pe DN1 (dinspre Oradea către Cluj-Napoca) s-a răsturnat, la kilometrul 551+600 de metri, lângă calea ferată. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

21 Septembrie 2017 07:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația pe autostrada A1 București – Pitești s-a reluat pe ambele sensuri la kilometrul 79. Din cauza unui eveniment rutier (un autotren încărcat cu baloți de paie a luat foc pe carosabil), traficul pe sensul către Pitești al acesteia se desfășurase îngreunat, pe banda numărul 2, în zona localității dâmbovițene Petrești. Precizăm că incendiul a fost lichidat. 

21 Septembrie 2017 06:35 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui eveniment rutier (un autotren încărcat cu baloți de paie a luat foc pe carosabil), circulația pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București – Pitești se desfășoară ușor îngreunat, pe banda numărul 2, la km 79, în zona localității dâmbovițene Petrești.

Mai multe echipaje de poliție rutieră și autospeciale de pompieri sunt la fața locului și intervin pentru remedierea situației.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       5 visitors online 0.012307|