Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 07.07.2020 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
19 Octombrie 2018 10:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe parcursul zilei, se vor executa lucrări pe Autostrada A2 București - Constanța, după cum urmează:

- pe sensul de mers către Constanţa: între kilometrii 183 şi 193, marcaje rutiere pe banda a doua, până la ora 1830;

- pe sensul de mers către Bucureşti: tronson kilometric 79 - 82, mixturi asfaltice pe prima bandă, până la ora1600.

Recomandăm prudenţă sporită la volan, reducerea vitezei în zona lucrărilor şi respectarea indicaţiilor semnalizărilor rutiere.

18 Octombrie 2018 19:10 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 1C, la kilometrul 144+200, în zona localității Lăpușel, județul Maramureș, unde a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și o autoutilitară. Evenimentul s-a soldat cu 5 victime. În urma accidentului valorile de trafic au crescut, în prezent sunt formate coloane de autoturisme pe ambele sensuri de mers.

18 Octombrie 2018 18:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1C, la kilometrul 144+200, în zona localității Lăpușel, județul Maramureș, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și o autoutilitară, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. Evenimentul s-a soldat cu 5 victime, cu leziuni multiple, care au fost transportate la spital pentru îngrijirile medicale necesare. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

18 Octombrie 2018 16:25 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că a fost lichidat incendiul de vegetație produs pe Autostrada A1 București - Pitești, între kilometrii 52 și 53, pe sensul de mers către Pitești, motiv pentru care nu mai sunt instituite restricții de circulație. Valorile de trafic au crescut însă în urma evenimentului.

18 Octombrie 2018 15:50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 București - Pitești, între kilometrii 52 și 53, pe sensul de mers către Pitești, s-a produs un incendiu de vegetație pe raza localității Corbii Mari, județul Dâmbovița. Este restricționată prima bandă a sensului de mers în cauză. Nu au rezultat victime în urma evenimentului.

18 Octombrie 2018 13:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, în intervalul orar 1300-1800, se vor aplica marcaje rutiere pe Autostrada A2 București - Constanța, între kilometrii 177 și 193, pe banda a doua a sensului de mers către Constanța. Autovehiculele vor fi redirecționate pe prima bandă, prin indicatoarele semnalizărilor rutiere montate temporar la fața locului.

18 Octombrie 2018 09:40 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că a fost reluată circulația în porturile Constanța Nord și Constanța Sud - Agigea, după ce anterior au fost închise, din cauza unui val de ceață densă.

18 Octombrie 2018 09:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în această perioadă se vor executa lucrări de reparații asupra carosabilului pe Autostrada A1 București - Pitești, între kilometrii 73 și 110, pe banda unu a sensului de mers către Pitești. Astăzi, până la ora 1700, acestea se desfășoară pe tronsonul kilometric 80 - 84. Va fi astfel restricționată banda unu a direcției anterior menționate, autovehiculele urmând a fi direcționate pe cea de-a doua bandă.

Sfătuim șoferii să reducă viteza în zona lucrărilor, să sporească atenția la volan și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.  

18 Octombrie 2018 09:20 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că porturile Constanța Nord și Constanța Sud - Agigea au fost închis circulaţiei, din cauza ceții dense.

18 Octombrie 2018 09:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 6, în localitatea Orșova, județul Mehedinți, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autocamion și un autoturism, care au intrat în coliziune frontală ca urmare a vitezei și depășirii neregulamentare. În final, șoferul autoturismului care a fost încarcerat inițial, a decedat la spital. Valorile de trafic au crescut în urma evenimentului.

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       3 visitors online 0.013865|