Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 28.07.2017 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
28 Iulie 2017 12:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 12:00, din cauza vântului puternic şi a cotei scăzute a Dunării, operatorul local de transport cu bacul a luat măsura suspendării temporare a curselor între Bechet (RO) şi Oriahovo (BG).

28 Iulie 2017 12:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la acestă oră (12:45), în judeţul Constanţa, din cauza ploii, dar şi a numărului mare de autovehicule, se circulă în coloană pe DN39, între Eforie-Sud şi Eforie-Nord. În Eforie-Nord, banda cu circulaţie reversibilă este deschisă pentru sensul de mers către Constanţa. Se rulează în coloană şi în zona Tuzla, până în intersecţia cu sens giratoriu, deoarece foarte mulţi turişti pleacă de pe litoral, probabil din cauza vremii nefavorabile.

În aceste condiţii (ploaie şi aglomeraţie), este posibil să apară probleme de trafic şi pe autostrada A2, la staţia de taxare de la Feteşti (mai ales dacă foarte mulţi automobilişti vor opta pentru plata pe loc a tarifului de trecere).

Pentru evitarea aglomeraţiei, îi sfătuim pe conducătorii auto să traverseze Dunărea la Giurgeni – Vadu Oii, urmând ruta DN2A Constanţa – Hârşova – Slobozia – Urziceni, DN2 Urziceni – Bucureşti. O altă rută ocolitoare este DN3 Constanţa – Ostrov – traversare cu bacul – Călăraşi – Bucureşti.

Dinspre Constanţa către Bucureşti se poate circula şi pe ruta DN3 Constanţa – Murfatlar – DN22C Murfatlar – Cernavodă – A2 Cernavodă – Feteşti – DN3A Feteşti – Lehliu-Gară – DN3 Lehliu-Gară – Bucureşti (cu precizarea că această rută include un segment aglomerat din A2, anume Cernavodă – Fetești).

***

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat atenţionarea cu cod galben referitoare la instabilitate atmosferică (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.

28 Iulie 2017 11:35 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11:35, în judeţul Tulcea, traficul rutier a fost reluat pentru toate categoriile de autovehicule pe DN22 Tulcea – Galaţi, în zona Teliţa, la intersecţia cu DJ229A. În urma unei ploi torenţiale, se acumulase apă pe carosabil, iar autoturismele nu puteau trece. 

28 Iulie 2017 09:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Constanţa, începând cu ora 9:00, din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele fluviale în porturile Constanţa-Nord şi Constanţa-Sud, iar în portul Midia cele maritime.

28 Iulie 2017 10:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la acestă oră (10:30), în judeţul Constanţa, din cauza ploii, dar şi a numărului mare de autovehicule, se circulă în coloană între Eforie-Sud şi Eforie-Nord. În Eforie-Nord, banda cu circulaţie reversibilă este deschisă pentru sensul de mers către Constanţa.

***

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat atenţionarea cu cod galben referitoare la instabilitate atmosferică (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.

28 Iulie 2017 10:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la acestă oră (10:00), în judeţul Tulcea, în urma ploii torenţiale, DN22 Tulcea – Galaţi este inundat în zona Teliţa, la intersecţia cu DJ229A. Autoturismele nu pot trece. Pot circula doar autovehiculele de dimensiuni mari. În zonă acţionează două utilaje.

28 Iulie 2017 Centrul INFOTRA Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, până în jurul orei 14:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 34 şi 44, se vor aplica marcaje rutiere pe banda a doua, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe prima bandă în dreptul utilajului.

Lucrări similare se vor efectua şi pe banda de urgenţă, între kilometrii 10+600 şi 18 pe sensul către Piteşti, iar pe sensul către Bucureşti între kilometrii 13 şi 10+600 de metri.

Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă în zonele de lucru.

28 Iulie 2017 07:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:00), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

Pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 27+500 de metri, banda a doua a fost eliberată (începând cu ora 7:00). O autoutilitară rămăsese în pană (în urma exploziei unui pneu).

Începând de astăzi, de la ora 10:00, până în data de 31 august 2017, în judeţul Olt, se vor executa lucrări de reparaţii la podul peste râul Olt, situat pe DN65, la ieşirea din municipiul Slatina către Craiova. Pe pod se va circula pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice. Aşadar, este de aşteptat ca în zona de lucru să se formeze coloane de autovehicule.

În data de 30 iulie 2017, în intervalul orar 0:00-6:00, circulaţia pe pod va fi oprită, deoarece se va turna betonul special în placa podului. Autovehiculele vor circula deviat, pe ruta DJ574 Slatina (Catedrală) – Teslui – Moşteni – DN64 Strejeşti – Pleşoiu – DJ677 – Salcia – DN65. După ora 6:00, pe pod se va circula pe un sens, alternativ.

În data de 13 august 2017, circulaţia va fi din nou oprită pe pod, în intervalul orar 0:00-6:00. După ora 6:00, traficul se va desfăşura alternativ, până la încheierea lucrărilor (31 august 2017).

În județul Olt, DN64 Caracal - Drăgășani a fost închis, începând din data de 22 iunie 2017, pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul kilometric 34 - 40+915 metri, între localitățile Găneasa și Pleșoiu. Măsura a fost luată din cauza degradărilor apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara. Circulația rutieră se desfășoară pe ruta DN65, km 42+400, Găneasa - Salcia - DJ677 - Pleșoiu și retur. Variantele de circulație sunt semnalizate conform normelor rutiere în vigoare.

Pe autostrada A1 Deva-Sibiu, la kilometrul 315 (în zona Sebeş-Pianu), circulaţia se desfăşoară doar pe banda a doua, deoarece se execută lucrări de consolidare a terasamentului pe direcţia Sibiu (care se estimează că vor dura aproximativ o lună).

Până în data de 8 august 2017, pe autostrada A1 Arad - Pecica, pe sectorul kilometric 535+986 - 548+236, se vor executa diverse lucrări de reparaţii, iar circulaţia se va desfăşura cu restricţii.

În judeţul Ilfov, în perioada 21 iulie - 1 septembrie 2017, circulația pe DN5 se va desfăşura cu unele restricții la kilometrul 9+300 de metri, ca urmare a lucrarilor efectuate la un podeț.

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş - Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi - Piatra, între kilometrii 56 şi 61, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone este DN73C Burluşi - DJ678A - DN7 Deduleşti.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău - Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona localităţii Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău - Ploieşti, DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele, DN1 Săcele - Braşov.

În judeţul Suceava se execută lucrări de întreţinere a carosabilului pe trei artere naţionale, până la sfârşitul acestei luni, astfel:

- DN 2E - între kilometrii 0 şi 30+505 metri;

- DN17 - între kilometrii 116 şi 227+625 de metri;

- DN 17B - între kilometrii 14 şi 33+320 de metri.

Tot în judeţul Suceava, din cauza unui pod avariat de o viitură, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei – Ciumârna, între kilometrii 23 şi 27.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe DN7, la kilometrul 163 + 300 de metri, în afara localităţii Milcoiu, judeţul Vâlcea, din cauza unei alunecări de teren produse în data de 13 iunie 2017, pe sensul de mers Piteşti - Râmnicu Vâlcea. Se circulă pe cea de-a doua bandă a sensului de mers către Piteşti, cu ajutorul indicatoarelor rutiere. Lungimea drumului afectat este de aproximativ 25 de metri şi se estimează că lucrările de reparaţii vor dura aproximativ o lună.  

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

DN67C-Transalpina este redeschis în totalitate. Pe tronsonul Rânca (km 34+800, judeţul Gorj) - Obârşia Lotrului (km 59+800, judeţul Vâlcea), accesul este permis doar în intervalul orar 07:00 - 20:00, însă numai pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Există şi restricţie de viteză de 30 km/h.

Începând cu data de 16 iunie 2017, s-a redeschis și DN7C-Transfăgărășan între Piscu Negru și Bâlea-Cascadă, între kilometrii 104 şi 130+800 (tronsonul care se închide pe timp de iarnă). Pe acest sector este interzisă circulația pe timpul nopții, între orele 21:00 și 07:00, din cauza vizibilității reduse (ceață) și a fenomenelor meteorologice neprevăzute ce pot pune în pericol siguranța participanților la trafic. CNAIR informează că sectoarele cu pericol de căderi de stânci, pietre și viituri sunt între kilometrii 56+700 și 132+800.

***

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru sud-estul ţării o atenţionare cu cod galben referitoare la instabilitate atmosferică (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.

28 Iulie 2017 06:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (6:45), pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, o autoutilitară a rămas în pană (în urma exploziei unui pneu) la kilometrul 27+500 de metri, pe banda a doua. Până când autoutilitara va fi tractată, un echipaj de poliţie asigura zona.

Le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe prima bandă.

Pe autostradă se circulă în condiţii de ploaie.

27 Iulie 2017 20:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu data de 28 iulie 2017, ora 10.00, se vor demara anumite lucrări de reparații pe DN65 (E574) Craiova – Pitești, pe podul peste râul Olt, în zona municipiului Slatina. Din acest motiv, până în data de 31 august 2017, traficul se va desfășura pe un singur fir, alternativ.

În zilele de 30 iulie și 13 august, în intervalul orar 00.00 – 06.00, va fi însă interzisă circulația tuturor vehiculelor pe pod. În aceste zile (și în aceste intervale) va fi folosită ruta ocolitoare Slatina (Catedrală) - DJ546 – Teslui – Strejești - DN64 – Pleșoiu - DJ677 - Salcia - DN65.

Circulația rutieră în această perioadă va fi dirijată prin semafoare electrice, montate la extremitățile podului.

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       11 visitors online 0.014109|