Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 26.02.2017 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
26 Februarie 2017 Centrul INF Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 21:35, în judeţul Bistriţa-Năsăud, traficul rutier a fos reluat, deocamdată alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN17, la kilometrul 31+700 de metri, la ieşirea din localitatea Şintereag către Beclean. Circulaţia a fost întreruptă din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

26 Februarie 2017 21:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (21:15), în judeţul Bistriţa-Năsăud, traficul rutier este întrerupt pe DN17, la kilometrul 31+700 de metri, la ieşirea din localitatea Şintereag către Beclean, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

26 Februarie 2017 20:50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 20:50, în judeţul Suceava, traficul rutier a fost reluat pe DN17 Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc, în localitatea Vama. Circulaţia a fost oprită din cauza unui accident. Un pieton care se deplasa pe partea carosabilă a fost acroşat de un autoturism. 

26 Februarie 2017 20:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (20:00), în judeţul Suceava, traficul rutier este oprit pe DN17 Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc, în localitatea Vama, din cauza unui accident. Un pieton care circula pe partea carosabilă a fost acroşat de un autoturism. După ce acesta va fi preluat de ambulanţă şi după efectuarea măsurătorilor, traficul va fi reluat.

***

Pe DN1, pe Valea Prahovei, se circulă normal de aproximativ două ore.

26 Februarie 2017 14:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:15), traficul rutier este intens pe DN1, pe sensul de mers Braşov -  Bucureşti. Se circulă în coloană între Predeal şi Buşteni. Pentru a evita aglomeraţia, le reamintim conducătorilor auto că pot folosi ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

În judeţul Buzău, din cauza surpării care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat (în data de 23 februarie) într-o parcare situată lângă DN2(E85) Focşani - Buzău, traficul rutier se desfăşoară, deocamdată, astfel:

          -pe sensul de mers Focşani - Buzău, autovehiculele sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului;

          -dinspre Buzău către Focşani, autovehiculele circulă pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focşani - Buzău (pe sensul opus).

***

Conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, manevrele în porturile de la Marea Neagră se desfăşoară în condiţii normale.

 

26 Februarie 2017 12:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12:45), traficul rutier este intens pe DN1, pe sensul de mers Braşov -  Bucureşti. Se circulă în coloană de la limita dintre judeţele Prahova şi Braşov, până în Buşteni. Pentru a evita aglomeraţia, le reamintim conducătorilor auto că pot folosi ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

26 Februarie 2017 6:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (6:45), pe câteva drumuri naţionale din sudul ţării, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. Pe autostrada A2, pe tronsonul Lehliu-Gară - Medgidia (km 65-193), vizibilitatea este, pe alocuri, sub 100 de metri. Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti aerul este ceţos, dar vizibilitatea este bună (peste 150 de metri). În judeţul Giurgiu, vizibilitatea scade sub 50 de metri pe DN6 Mihălieşti - Alexandria, pe DN61, în zona Bolintin, iar pe DN5 Bucureşti - Giurgiu este cuprinsă între 50 şi 100 de metri (în afara localităţilor). În condiţii similare se circulă şi pe DN2 Focşani - Bacău, în judeţul Vrancea.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la ceaţă pentru judeţele Ilfov, Teleorman, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi şi municipiul Bucureşti (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting). Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa în mers, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (şi pe cele de ceaţă, dacă vizibilitatea scade semnificativ).

În judeţul Buzău, din cauza surpării care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat (în data de 23 februarie) într-o parcare situată lângă DN2(E85) Focşani - Buzău, traficul rutier se desfăşoară, deocamdată, astfel:

          -pe sensul de mers Focşani - Buzău, autovehiculele sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului;

          -dinspre Buzău către Focşani, autovehiculele circulă pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focşani - Buzău (pe sensul opus).

Amintim că în județul Buzău, pe DN10Buzău – Brașov, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, în zona Siriu (între kilometrii 85+534 și 86+948), circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată. Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

În judeţul Olt este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64).

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei - Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

Restricţii pentru traficul greu există şi în judeţul Vrancea, pe drumurile naţionale secundare DN2M (Andreiaşu de Jos - 7,5 tone) şi DN2N (Chiojnedeni - Vintileasca - 12 tone, respectiv 3,5 tone la Jitia), din cauza alunecărilor de teren.

Începând cu data de 1 noiembrie 2016, au fost închise câteva tronsoane ale unor drumuri naţionale (care se încadrează la nivelul IV de viabilitate sau conform regulamentelor de funcţionare) pentru perioada de iarnă. Acestea sunt:

-DN7C-Transfăgărăşan, pe tronsonul Piscu Negru (km 104, judeţul Argeş) – Bâlea-Cascadă (km 130+800, judeţul Sibiu) – până în data de 30 iunie 2017, cu posibilitate de modificare, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo;

-DN67C-Transalpina, pe tronsonul Rânca (km 34+800, judeţul Gorj) – Şugag (km 79+200, judeţul Alba) – până în data de 31 martie 2017, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo;

-DN17D, în Munţii Rodnei (Pasul Rotunda), pe tronsonul nemodernizat, între Valea Mare, Şanţ (km 86+100, judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Cârlibaba (km103+632, judeţul Suceava), până în data de 31 martie 2017;

-DN1R, în Munţii Apuseni (Pasul Ursoaia), între Poiana Horea (km 58+550, judeţul Cluj) şi Mătişeşti (km 62, judeţul Alba), până în data de 31 martie 2017.

***

Conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, începând cu ora 6:30 au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa-Nord şi Constanţa-Sud, din cauza ceţii dense.

25 Februarie 2017 13.50 Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, din cauza  unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, circulaţia pe DN2B Buzău – Brăila este la această oră(13.50) blocată în judeţul Buzău, în zona localităţii Ţinteşti.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să adapteze viteza la condiţiile de drum şi vizibilitate.

Se estimează ca, în aproximativ o oră, traficul să fie reluat.

 

 

25 Februarie 2017 09.50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (09.50) pe A2Bucureşti - Constanţa, se circulă cu dificultate din cauza ploii torenţiale. În condiţii similare se circulă şi pe autostrada A4 Agigea - Ovidiu. Pe suprafaţa carosabilă este posibil să se acumuleze cantităţi însemnate de apă şi există riscul acvaplanării.

În asemenea condiţii, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată la starea carosabilului, fără să bruscheze comenzile, să mărească distanţa în mers între autovehicule pentru a putea opri în caz de urgenţă.

 

25 Februarie 2017 07.05 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (07:05), pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, plouă torenţial, iar în zona kilometrilor 32 şi 33, s-a acumulat apă pe carosabil.

Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor concrete de drum, să folosească luminile de întâlnire şi să mărească distanţa în mers, între autovehicule.

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       4 visitors online 0.003330|