Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 04.05.2016 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
04 Mai 2016 12.45 Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, la această oră (12:45), în mai multe județe din țară traficul rutier se desfășoară în condiții de ploaie. Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică cu cod galben, referitoare la ploi importante cantitativ, intensificări ale vântului și ninsori în zona montană înaltă (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), valabilă  până astăzi la ora 21:00.

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum, să păstreze distanța în mers și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

De asemenea, este necesar ca fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei, pe toate categoriile de şosele.

Vântul afectează buna desfăşurare a traficului rutier așadar conducătorii auto trebuie să-şi sporească prudenţa pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieşirile din tronsoanele împădurite şi sate, la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare. Rafalele de vânt laterale modifică ţinuta de drum a maşinilor, cu atât mai mult cu cât viteza cu care se circulă este mai mare.

Totodată, trebuie evitate oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, deoarece vântul puternic îi poate rupe.

 

             

 

04 Mai 2016 11.45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11:40, portul  Mangalia a fost redeschis navigației.

Precizăm că, toate porturile din judeţul Constanţa sunt operaţionale.

 

04 Mai 2016 11.20 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11.20, circulaţia a fost reluată, în condiţii normale, pe DN1 Avrig – Sibiu.

Reamintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, traficul rutier a fost oprit la kilometrul 294+ 500 de metri(localitatea Bradu).

 

04 Mai 2016 10.50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (10:50), în judeţul Sibiu, pe DN1 Avrig - Sibiu traficul rutier este întrerupt la kilometrul 294+ 500 de metri(localitatea Bradu), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

 

04 Mai 2016 7.30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:30), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă sau îngreunată din cauza unor evenimente rutiere.

Până în data de 5 mai 2016, circulaţia rutieră pe podul Giurgiu-Ruse, situat pe DN5(E85), se va desfăşura în condiţii normale, pe ambele benzi, pe sectorul kilometric 63+600 - 64+940 de metri. Dar, având în vedere că valorile de trafic vor fi ridicate, pentru evitarea aglomeraţiei pot fi folosite şi alte puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria:

  • Calafat (rutier);
  • Bechet (trecere cu bacul);
  • Zimnicea (trecere cu bacul);
  • Călărași (trecere cu bacul);
  • Negru Vodă (rutier);
  • Vama Veche (rutier).

Pe DN7(E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Câinenii Mici (judeţul Vâlcea) şi Lazaret (judeţul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, până în data de 15 iulie 2016 se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulația este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă, prevazută cu bariere şi semnalizată corespunzator. Întrucât în zonă, la trecerea trenurilor, se formează coloane de autovehicule, le recomandăm conducătorilor auto să nu se angajeze în depăşirea acestora.

Tot în județul Vâlcea, pe Valea Oltului, până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră pe DN7 se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 metri.

Pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

Până în data de 30 iunie 2016, DN7C (Transfăgărăşan) este închis pe sectorul cuprins între kilometrii 104+000 (Piscu Negru, judeţul Argeş) și 130+800 (cabana Bâlea-Cascadă, judeţul Sibiu), în vederea evitării situaţiilor ce pot periclita siguranţa circulaţiei, din cauza fenomenelor naturale extreme (căderi de stânci, alunecări de teren etc.).

De asemenea, conform Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, DN67C (Transalpina) este închis până în data de 15 mai 2016, între kilometrii 34+800 (Rânca, judeţul Gorj) și 79+200 (Curpăt, judeţul Alba).

Precizăm că, portul Mangalia este în continuare închis, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Celelalte porturi, din judeţul Constanţa, sunt deschise atât pentru traficul maritim căt şi pentru cel fluvial.

***

Având în vedere atenționarea meteorologică referitoare la ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și ninsori în zona montană înaltă, emisă de Administrația Națională de Meteorologie (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), valabilă în perioada 3 mai, ora 9:00 – 4 mai, ora 21:00, le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum, să păstreze distanța în mers și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

 

 

 

03 Mai 2016 20:55 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 20:40, portul Midia a fost redeschis navigației.

Portul Mangalia este, în continuare, închis din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

03 Mai 2016 20:04 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 20:00, în judeţul Caraș-Severin, traficul rutier pe DN58 Reșița - Caransebeș a fost reluat pe un fir, la ieșirea din localitatea Reșița către Caransebeș, la kilometrul 35.

Amintim că, în vederea desfăşurării activităţilor de ridicare a unui autocamion rămas blocat pe DN58  în cursul dimineţii, după ce a lovit parapetul marginal, circulația a fost oprită pentru aproximativ 30 de minute.

Se estimează că circulaţia va reveni la normal în scurt timp.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. 

03 Mai 2016 19:35 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:30, în judeţul Caraș-Severin, traficul rutier este oprit pe DN58 Reșița - Caransebeș, la ieșirea din localitatea Reșița către Caransebeș, la kilometrul 35, în vederea desfăşurării activităţilor de ridicare a unui autocamion rămas blocat pe DN58  în cursul dimineţii, după ce a lovit parapetul marginal.

Se estimează că circulaţia va fi reluată în scurt timp.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. 

03 Mai 2016 17:49 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17:45, în județul Argeș, traficul rutier pe DN7Pitești – Râmnicu Vâlcea a fost reluat în condiții normale pe ambele sensuri.

Amintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, circulația a fost oprită în localitatea Morărești, la kilometrul 148 și ulterior s-a desfășurat pe un fir, alternativ.

03 Mai 2016 17:28 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17:20, în județul Argeș, traficul rutier pe DN7Pitești – Râmnicu Vâlcea a fost reluat pe un fir, alternativ.

Amintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, circulația a fost oprită în localitatea Morărești, la kilometrul 148.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. 

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       9 visitors online 0.003092|