Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 23.04.2014 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
23/04/2014 20:23 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (20:20), la locul producerii accidentului de circulație din județul Cluj, traficul rutier se desfășoară alternativ, în ambele direcții de deplasare, pe banda corespunzătoare sensului de mers Vâlcele – Apahida, sub îndrumarea poliției.Reamintim că, astăzi, în jurul orei 14:00, pe DN 1N (Centura Est a municipiului Cluj) Apahida – Vâlcele, la kilometrul 13 + 250 metri al acestuia, în apropierea localității Dezmir, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate un autoturism și două ansambluri de vehicule formate, fiecare, din câte un autotractor și-o semiremorcă. În urma producerii acestui eveniment, autoturismul și cele două ansambluri de vehicule s-au aprins și au ars în totalitate. Din nefericire, conducătorii ansamblurilor de vehicule au rămas încarcerați în autotractoarele pe care le pilotau și au decedat la fața locului.În continuare, autoritățile competente iau măsuri pentru limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor.Tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului le recomandăm să circule cu atenție sporită și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.
23/04/2014 19:05 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:00, a fost reluat, în condiții normale, traficul maritim și fluvial în porturile Constanța Nord, Constanța Sud – Agigea și Midia. Astfel, de la ora 19:00, toate porturile maritime și fluviale sunt operaționale.
23/04/2014 14:41 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:40), în județul Cluj, circulația autovehiculelor este blocată pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1N (Centura Est a municipiului Cluj) Apahida – Vâlcele, la kilometrul 13 + 250 metri al acestuia, în apropierea localității Dezmir, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate un autoturism și două ansambluri de vehicule formate, fiecare, din câte un autotractor și-o semiremorcă.Din primele informații reiese că în urma producerii acestui eveniment autoturismul și cele două ansambluri de vehicule s-au aprins și au ars în totalitate, iar din nefericire, toți cei trei conducători auto au rămas încarcerați în vehiculele pe care le pilotau.La fața locului se află poliția rutieră și lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență competenți teritorial, care iau măsuri pentru salvarea de vieți omenești, limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor.Tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului le recomandăm să aștepte în coloană, iar când traficul se va relua, să circule cu atenție sporită și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.În cauză au fost sesizate și alte autorități responsabile, pentru a interveni conform competențelor ce le revin.Vom reveni.
23/04/2014 12:01 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11:45, porturile Constanța Nord, Constanța Sud – Agigea și Midia sunt închise din cauza ceții dense, atât pentru traficul maritim cât și pentru cel fluvial.
23/04/2014 11:33 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând de astăzi, ora 15:00, circulația rutieră de pe autostrada A3 București – Ploiești, va fi restricționată la kilometrul 38 + 250 metri al acesteia, în zona podului de peste râul Ialomița, pentru executarea unor lucrări de remediere a denivelărilor de la rampele podului. Se estimează că lucrările vor fi încheiate la data de 30 mai, anul curent.Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte cu strictețe semnalizarea rutieră temporară instituită în zona cu lucrări și să manifeste prudenţă şi atenţie sporite.
23/04/2014 06:46 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în această dimineață (ora 6:45), nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere și nici probleme semnificative de fluență a traficului, care să fie determinate de vremea nefavorabilă ori de alți factori.Cu toate acestea informăm că, la noapte, între orele 23:00 și 01:00, în județul Constanța, circulația rutieră va fi întreruptă pe DN 39, în zona podului de la Agigea, din cauza executării unor lucrări de întreținere a podului. Ca atare, traficul va fi deviat pe următoarele rute ocolitoare:• pentru relația București – Port Constanța Sud – Agigea – Negru Vodă – Mangalia și retur, traseul de ocolire este: nodul rutier Medgidia al autostrăzii A2 – DJ 381 (până la Ciocârlia de Sus) – DN 3 (până la Cobadin) – DJ 391 (până la Topraisar) – DN 38 (până la Agigea) și DN 39 (Agigea – Mangalia);• pentru relația Hârșova – Tulcea – Port Constanța Sud – Agigea – Negru Vodă – Mangalia și retur, traseul de ocolire este: nodul rutier Ovidiu al autostrăzii A4 – A2 (de la intersecția între A4 și A2) – DJ 381 (până la Ciocârlia de Sus) – DN 3 (până la Cobadin) – DJ 391 (până la Topraisar) – DN 38 (până la Agigea) și DN 39 (Agigea – Mangalia).Dintre restricţiile temporare de circulaţie instituite în primele luni ale anului curent, din cauza executării unor lucrări de reparație ori de modernizare a drumurilor publice, reamintim, pe scurt:• DN 2E din județul Suceava, între localitățile Solca și Marginea;• DN 66 Iezureni – Bumbeşti-Jiu, între kilometrii 83 + 030 metri și 92 + 150 metri (pe raza judeţului Gorj) și• DN 7 din județul Vâlcea, pe raza localității Robești, pe sensul de deplasare Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona km. 224 + 450 metri al acestuia.În legătură cu desfășurarea circulației pe infrastructura feroviară trebuie ținut cont de faptul că este posibil ca transportul public de persoane să fie afectat de intenția de protest a unor angajați ai CFR Călători S.A. Menţionăm că, în prezent, nu sunt probleme deosebite referitoare la circulația feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise (cu excepția aeroportului Suceava, a cărui pistă este închisă pentru modernizare).
22/04/2014 22:25 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 22:20, circulația rutieră a fost reluată în condiții normale, pe DN 1 între Braşov şi Făgăraş( județul Braşov).Reamintim că, traficul autovehiculelor rutiere a fost blocat pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1, în zona localităţii Perşani, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. Precizăm că, în urma producerii acestui eveniment, şase persoane au fost rănite și transportate la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.
22/04/2014 21:00 DN1 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (21.00) din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz, circulația auto pe DN1Braşov – Făgăraş este întreruptă, pe ambele sensuri, în zona localității Perşani. Potrivit primelor informații, şase persoane au fost rănite.Vom reveni.
22/04/2014 17:40 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră(17.40) din cauza unei tamponări în care au fost implicate patru maşini, traficul rutier pe sensul spre Capitală al Autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti se desfăşoară îngreunat în zona kilometrului 11. Reamintim participanţilor la trafic că, pe anumite porţiuni ale autostrăzii, se circulă în coloană, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către capitală.Vom reveni.
22/04/2014 17:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17:30, circulația rutieră a fost reluată în condiţii normale, pe DN 2 la ieşirea din Afumaţi către Voluntari.Reamintim că, traficul autovehiculelor rutiere a fost blocat pe ambele sensuri de deplasare ale DN 2, în zona podului de la Afumaţi, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci autovehicule. Precizăm că, în urma producerii acestui eveniment, şapte persoane au fost rănite și transportate la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.
Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       6 visitors online 0.004505|