Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 27.05.2018 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
27 Mai 2018 21:05 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Vâlcea, traficul rutier este blocat pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 202+450 de metri din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate un autotren şi un autoturism.O persoană a fost rănită grav(este încarcerată).

Se estimează reluarea circulaţiei în aproximativ o oră.

27 Mai 2018 18:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră(18.00) din cauza aglomerației, traficul rutier pe sensul de coborâre al DN1 Brașov –  Ploiești se desfășoară îngreunat între stațiunile montane Predeal - Bușteni și Sinaia și zona localității prahovene Comarnic.

Precizăm că, pe DN1Codlea - Vlădeni, la kilometrul 186, judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens. În urma evenimentului 2 persoane au decedat iar alte 3 fost rănite grav. Circulaţia rutieră este oprită.

Precizăm că, în zona producerii accidentului s-au format coloane de autovehicule pe mai mulţi kilometri.

27 Mai 2018 17:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1Codlea - Vlădeni, la kilometrul 186, judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens. În urma evenimentului 4 persoane au fost rănite grav şi 1 uşor. Circulaţia rutieră este oprită.

Se estimează reluarea circulaţiei în jurul orei 18:15.

27 Mai 2018 11:50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este blocat pe Magistrala 800 Constanţa-Mangalia, pe raza staţiunii Neptun, din cauza unui accident(IR 8374  a lovit un autoturism care a pătruns  pe calea ferată, dintr-un drum neamenajat, fără să se asigure). În urma evenimentului nu au rezultat victime dar autoturismul a fot avariat şi nu poate fi scos în afara suprafeţei de rulare.

Se estimează reluarea circulaţiei feroviare în jurul orei 13:30.

27 Mai 2018 06:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Bacău - Adjud, în localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Bacău, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate 1 autoturism şi un autocamion. Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens. În urma evenimentului au rezultat 2 persoane rănite grav. Circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers către Bacău şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

Se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în jurul orei 07:30.

26 Mai 2018 21:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1, în localitatea Sinaia, judeţul Prahova, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme. Cauza producerii a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă, impact în urma căruia au rezultat 3 persoane rănite ușor. Circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers către Braşov şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare. Valorile de trafic sunt în uşoară creştere. Se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în jurul orei 22:00.

26 Mai 2018 17:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au revenit la normal pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, în prezent circulându-se fără probleme deosebite pe ambele sensuri de mers.

Nici pe drumul către mare nu sunt probleme de fluenţă, la această oră valorile de trafic fiind scăzute pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa.

Totodată, se circulă în condiţii normale şi pe Autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu - Agigea, precum şi pe DN7, în staţiunile de pe Valea Oltului.

26 Mai 2018 12:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către staţiunile montane de pe Valea Prahovei, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, între Frăsinet şi Comarnic, pe o distanţă de aproximativ 8 km. De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi în zona Buşteni, pe acelaşi sens de mers Ploieşti - Braşov, unde este formată o coloană în jur de 3 km.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 68, pe sensul de mers către Piteşti, un autoturism a luat foc, ca urmare a unei defecţiuni tehnice, în apropiere de localitatea Petreşti, judeţul Dâmboviţa. Nu au rezultat victime în urma evenimentului. Circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers în cauză, în vederea stingerii incendiului, pentru aproximativ 20 de minute.

Pe drumul către mare nu sunt probleme de fluenţă, la această oră valorile de trafic fiind scăzute pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa.

Totodată, se circulă în condiţii normale şi pe Autostrăzile A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu - Agigea.

26 Mai 2018 09:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, în localitatea Budeşti, judeţul Vâlcea, a avut loc un eveniment rutier, în care şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un stâlp. În urma impactului au rezultat două victime, şoferul şi pasagerul din dreapta. Circulaţia rutieră este oprită momentan pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Piteşti, la faţa locului fiind echipajele de ambulanţă care acordă îngrijirile medicale necesare şi poliţia, pentru efectuarea cercetării locului faptei. Se circulă prin dirijare pe un singur fir, alternativ, iar valorile de trafic sunt în creştere. Se estimează reluarea în condiţii normale în aproximativ 30 de minute.

26 Mai 2018 08:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, unde la kilometrul 337, pe sensul de mers către Deva, a avut loc un eveniment rutier, în care şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului şi a lovit glisiera mediană. Amintim că în urma impactului, şoferul a decedat.

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       7 visitors online 0.018829|