Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 25.09.2016 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
25 Septembrie 2016 14:05 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în județul Giurgiu, traficul rutier DN5 București – Giurgiu se desfășoară în condiții normale.

Amintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, traficul a fost întrerupt în zona localității Daia și ulterior s-a desfășurat pe câte o bandă, în ambele sensuri.

25 Septembrie 2016 11:20 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în județul Giurgiu, traficul rutier DN5 București – Giurgiu a fost reluat în zona localității Daia în jurul orei 11:10. Se circulă pe câte o bandă, pe ambele sensuri (sector de drum cu câte 2 benzi/sens).

Amintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, traficul a fost întrerupt.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent.

 

25 Septembrie 2016 10:08 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (10:05), în județul Giurgiu, traficul rutier DN5 București – Giurgiu este întrerupt în zona localității Daia, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule.

 

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

25 Septembrie 2016 07:05 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (07:00), nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier și nici probleme deosebite de fluență pe principalele artere de circulație.

În județul Argeș, în perioada 15 septembrie -15 octombrie 2016, pe strada Serelor din comuna Bascov, care face legătura dintre autostrada A1 și pasajul rutier Bascov de pe DN7, se execută lucrări la canalizare. Circulaţia rutieră pe segmentul de drum DN7 - ieşire pasaj către A1 se va desfăşura pe câte o bandă, în ambele sensuri (segmentul de drum fiind alcătuit din patru benzi), pe porţiuni de 150 de metri.

Tot în județul Argeș, în perioada 21 septembrie – 16 octombrie 2016, pe DN65 Pitești – Slatina se vor executa lucrări la partea carosabilă (reparații la rosturile de dilatație ale unui pod) la kilometrul 109, în zona localității Albota. Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor se va desfășura pe un fir, alternativ, fiind dirijată de semafoare electrice.

În judeţul Sibiu, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea, în zona Turnu Spart (între localităţile Boiţa şi Lazaret), din cauza unor lucrări care se execută la podul peste pârâul Meghiş. În acest punct apar frecvent probleme de fluență a circulației auto.

Pe DN66 Bumbeşti-Jiu – Petroşani (pe sectorul cuprins între kilometrii 93+500 şi 126) se execută lucrări, fiind impuse unele restricţii, iar în câteva puncte se circulă cu ajutorul semafoarelor, alternativ.

Pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei - Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

În judeţul Constanţa, în perioada12 septembrie 2016 - 30 noiembrie 2016, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea (pe DN39, km 8+988) este închisă total, pentru toate categoriile de vehicule, în vederea execuției și finalizării lucrărilor de reabilitare a acestuia.

Rutele ocolitoare recomandate sunt:

- către Mangalia: nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa-Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră - bretea de acces la DN39A - DN39A - intersecţie cu DN39 - DN39 Eforie-Nord - Mangalia;

-  către Negru Vodă:nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa-Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră - bretea de acces la DN39A - DN39A - intersecţie cu DN39 - DN39 Eforie-Nord - Agigea-DN38 Agigea- Negru Vodă (detalii pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România).

***

Amintim că, potrivit Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, în vederea efectuării legăturii liniei secundare 208 Sibiu - Copşa Mică cu Magistrala 300 (Culoarul 4 PAN EUROPEAN), se efectuează lucrări de reparaţii şi modernizare la infrastructura feroviară iar din această cauză, între stațiile de cale ferată Şeica Mare și Copşa Mică (județul Sibiu), traficul feroviar este întrerupt. Circulația trenurilor se desfășoară normal, cu transbordarea auto a călătorilor între stațiile de cale ferată menționate. 

24 Septembrie 2016 20.45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier (un pieton a fost acroșat de un autovehicul), circulația pe DN1 Brașov - Sibiu se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 252, între localitățile brașovene Olteț și Viștea.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

24 Septembrie 2016 17.20 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Bistrița-Năsăud, circulația pe DN17D Năsăud – Beclean a fost reluată. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, traficul fusese oprit pe ambele sensuri în zona localității Mocod (comuna Nimigea).

 

24 Septembrie 2016 16.20 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, circulația pe DN17D Năsăud – Beclean este oprită pe ambele sensuri în zona localității bistrițene Mocod (comuna Nimigea).

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

24 Septembrie 2016 09.30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism, circulația pe DN17 Bistrița – Dej este oprită pe ambele sensuri în zona localității bistrițene Mănășturel.

În urma coliziunii, tirul (încărcat cu bere) s-a răsturnat pe partea carosabilă. Traficul se desfășoară provizoriu pe un drum județean din localitate.

24 Septembrie 2016 07.50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Cluj, traficul pe sensul către Gilău al autostrăzii A3 Turda – Gilău s-a reluat, pe o bandă de circulație. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme, traficul a fost oprit la km 18.

24 Septembrie 2016 07.00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme, circulația pe sensul către Gilău al autostrăzii A3 Turda – Gilău este oprită la km 18.

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       15 visitors online 0.002804|