Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 25.07.2016 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
25 Iulie 2016 18:15 CentrulINFOTRAFICdin Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:10), traficul rutier pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti a fost reluat în condiții normale între A2 și DN3.

 

Amintim că, din cauza unui autovehicul care s-a defectat, circulația s-a desfășurat îngreunat (pe un fir, alternativ).

 

25 Iulie 2016 17:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:40), în judeţul Constanţa, circulaţia rutieră pe DN2A Constanţa – Hârşova se desfăşoară în condiții normale pe raza localității Nicolae Bălcescu.

 

Amintim că, din cauza unui tir încărcat cu grâu care s-a răsturnat pe carosabil, traficul rutier s-a desfășurat îngreunat (pe un fir, alternativ).

 

În urma acestui eveniment rutier, nicio persoană nu a fost rănită. 

25 Iulie 2016 16:50 CentrulINFOTRAFICdin Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (16:50), traficul rutier pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti se desfăşoară îngreunat (pe un fir, alternativ) între A2 și DN3, din cauza unui autovehicul care s-a defectat.

 

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule prudent și să manifeste înțelegere față de situația creată.

25 Iulie 2016 16:28 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (16:05), în județul Argeș, pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe raza comunei Bascov – localitatea Valea Ursului, din cauza unor lucrări de canalizare.

 

Zona este semnalizată corespunzător, însă atunci cănd valorile de trafic sunt crescute, adesea se formează coloane de autovehicule.

 

Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan.

25 Iulie 2016 16:27 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (15:20), în judeţul Constanţa, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat (pe un fir, alternativ) pe DN2A Constanţa – Hârşova, pe raza localității Nicolae Bălcescu, din cauza unui eveniment rutier (un tir încărcat cu grâu s-a răsturnat pe carosabil). Nicio persoană nu a fost rănită.

 

Le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenți la fața locului și să circule prudent.

25 Iulie 2016 16:25 CentrulINFOTRAFICdin Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:20), traficul rutier pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti se desfășoară în condiții normale între Domnești și Bragadiru.

Amintim că, din cauza unui autovehicul rămas în pană, s-a circulat îngreunat (pe un fir, alternativ).

25 Iulie 2016 16:24 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până în jurul orei 17:00, pe autostrada A1 Sebeș – Deva se execută lucrări de asfaltare la kilometrul 340, pe sensul de mers Deva – Sebeș, pe benzile 1 și de urgență. Zona este semnalizată corespunzător.

 

Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanţa în mers, între autovehicule, şi să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie.

 

25 Iulie 2016 16:23 CentrulINFOTRAFICdin Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (13:45), traficul rutier pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti se desfăşoară îngreunat (pe un fir, alternativ) între Domnești și Bragadiru, din cauza unui autovehicul rămas în pană.

 

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule prudent și să manifeste înțelegere față de situația creată.

25 Iulie 2016 16:22 CentrulINFOTRAFICdin Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (13:15), în județul Ilfov, traficul rutier pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti se desfăşoară în condiții normale între Pantelimon (DN3) și Voluntari (DN2).

Amintim că, din cauza unui autovehicul (combină) care s-a defectat, circulația s-a desfășurat îngreunat (pe un fir, alternativ).

 

25 Iulie 2016 16:21 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (11:30), nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită din cauza unor evenimente rutier.

                      

Pe autostrada A2 București – Constanța, valorile de trafic au mai scăzut. Nu sunt semnalate accidente și nici probleme deosebite de fluență.

 

În judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 este, în continuare, intens. Se circulă îngreunat (cu viteză redusă) la ieșirea de pe autostrada A4 și intrarea pe DN39, la Agigea, precum și  pe segmentul Eforie Nord – Eforie Sud. Amintim că, din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea, capacitatea de circulație a DN39 este diminuată - două dintre cele patru benzi ale podului fiind închise - detalii pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România:http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/Comunicat%20CNADNR%20SA%2016%2007%202016.pdf).

 

Pentru a ocoli zona podului în lucru de la Agigea (situat pe DN39), poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să folosească noul pod, cu precizarea că şi pe această rută ocolitoare pot apărea probleme de trafic (fiind folosită de autovehiculele care circulă spre şi dinspre port precum și de cele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone, deoarece pe vechiul pod există restricţie de tonaj).

 

În județul Brașov, traficul rutier pe Centura Brașovului se desfășoară îngreunat pe segmentul cuprins între localitățile Hărman și Stupini (între DN11 și DN13), se pare din cauza unei manifestări publice de protest.

 

În județul Prahova, pe DN1A, în zona kilometrului 160, pe sensul de mers către Ploiești, se execută lucrări la suprafața carosabilă (decopertare, frezare). Traficul rutier se desfășoară alternativ, dirijat. Este posibil ca în zona de lucru să se formeze coloane.

 

Astăzi, până în jurul orei 14:00, pe autostrada A1 București – Pitești, pe sensul de mers către Pitești, traficul rutier este restricționat la km 95+500 de metri, pe banda 1, în vederea curățării zonei de către lucrătorii de la drumuri. Amintim că sâmbătă, la această poziție kilometrică, un tir care transporta sticlă s-a răsturnat.

 

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       7 visitors online 0.002908|