Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 29.06.2016 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
21 Iunie 2016 16.30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, circulația pe DN1B Ploiești – Buzău se desfășoară îngreunat în zona localității prahovene Bucov. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. 

21 Iunie 2016 15.45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația pe centura municipiului Arad (DN7) s-a reluat, pe un fir alternativ. Traficul fusese oprit din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism. 

21 Iunie 2016 15.10 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism, circulația pe șoseaua de centură a municipiului Arad (DN7) este oprită pe ambele sensuri. Traficul ușor este deviat prin oraș. 

21 Iunie 2016 07.15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier. Traficul pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu a revenit la normal în județul Sibiu. Din pricina unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism, circulația fusese oprită la km 256+400 de metri, la ieșirea din orașul Tălmaciu către Sibiu. Din păcate, conducătoarea autoturismului (în vârstă de 28 de ani) și-a pierdut viața în urma impactului.

Amintim că DN7C (Transfăgărăşan) a fost redeschis pe sectorul cuprins între kilometrii 104+000 (Piscu Negru, judeţul Argeş) și 130+800 (cabana Bâlea-Cascadă, judeţul Sibiu). Pe acest tronson va fi interzisă circulaţia pe timpul nopţii, în intervalul orar 21:00 - 7:00. Până în data de 30 septembrie 2016, pe acest drum național este instituită restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 16 tone în zona kilometrului 83, pentru a permite executarea lucrărilor de consolidare a unui podeț.

Pe DN7(E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Câinenii Mici (judeţul Vâlcea) şi Lazaret (judeţul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, până în data de 15 iulie 2016 se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulația este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă, prevazută cu bariere.

De asemenea, pe Valea Oltului, până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră pe DN7 se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 metri. În ambele puncte de lucru de pe Valea Oltului se formează frecvent coloane de autovehicule.

Pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

Drumul național 67C (Transalpina) a fost redeschis începând din data de 11 iunie 2016, între kilometrii 34+800 (Rânca, judeţul Gorj) și 59+800 (Obârşia Lotrului). Pe acest sector de drum, accesul autovehiculelor este interzis în intervalul orar 20:00-07:00, iar viteza maximă de deplasare este de 30 km/h. Este instituită şi restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este în continuare restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

În judeţul Buzău, pe DN10 Brașov – Buzău, în zona Siriu, din cauza lucrărilor de reparaţie a viaductului Stânca Teherău (la kilometrul 85+534 de metri), este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

Restricţie de tonaj există şi pe DN39, în judeţul Constanţa, pe podul de la Agigea. Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone circulă deviat, pe rute ocolitoare (detalii, inclusiv despre despre rutele ocolitoare, pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România:  http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/Se%20ment_ine%20restrict_ia%20de%20tonaj%20pe%20podul%20Agigea.docx.pdf).

***

Întrucât Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mesaj de atenţionare cu cod galben, referitor la vreme caniculară, ploi însemnate cantitativ şi instabilitate atmosferică accentuată, valabil până în această dimineață la ora 11, sfătuim conducătorii auto să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, să nu pornească la drum lung dacă sunt obosiţi şi să verifice presiunea pneurilor, pentru a evita explozia acestora.

20 Iunie 2016 18.30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:30), pe Valea Prahovei, pe DN1 traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe sensul de mers către București. Se circulă în coloană între Predeal – Azuga – Bușteni și pe segmentul Sinaia – Comarnic.

Rute ocolitoare:

-  DN1A Săcele - Cheia – Ploieşti și A3 Ploiești – București;

- DN73 Zărneşti - Bran - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte,     

  DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti;

-DN73 Zărneşti - Bran - Piteşti, autostrada A1 Piteşti - Bucureşti.

A1 Pitești – București și A3 Ploiești – București pot prelua fara probleme valorile ridicate de trafic de trafic. Se pot forma coloane însă la ieșirea de pe A1 și A3 si intrarea pe șoseaua de centură a municipiului București, sau pe bd. Iuliu Maniu dinspre A1.

Trafic intens este și pe DN39, între stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord, precum și la Agigea.

Pe autostrada A2 București – Constanța, valorile de trafic sunt crescute. Însă, prin staţia de taxare de le Feteşti, de pe A2 Bucureşti - Constanţa, se trece fără probleme majore de fluenţă. Reamintim conducătorilor auto că prin stația de taxare se poate trece liber, cu obligativitatea ca plata peajului să se facă înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor de pe autostradă sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, conducătorii auto care se deplasează pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța și A3 București – Ploiești sunt sfătuiți:

  • să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă;
  • să respecte limitele legale de viteză;
  • să folosească luminile de întâlnire;
  • să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie;
  • să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc;
  • să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;
  • să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate;
  • în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.

*   *

*

Le recomandăm conducătorilor auto să păstreze o distanţă suficientă în mers, astfel încât să poată opri în condiţii de siguranţă în cazul în care autovehiculele din faţă frânează brusc şi să nu se angajeze în depăşire pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie.

 

 

 

 

 

 

 

 

20 Iunie 2016 16.45 Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 16:45, a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

De asemenea, nu se mai aplică nici devierea de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73 către Braşov sau către Piteşti.

20 Iunie 2016 15.30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 15.30, traficul rutier a revenit la normal pe DN1F, între localităţile Cluj şi Zalău.

Reamintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, traficul a fost blocat la kilometrul 63+ 800 de metri(localitatea Poarta Sălajului).

20 Iunie 2016 15.15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei viituri, circulația rutieră pe DN17A Vatra Moldoviţei – Ciumârna se desfășoară îngreunat, cu restricţie de 7,5 tone, între kilometrii 23+ 230 metri şi 27+000 metri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. 

20 Iunie 2016 14.45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră 14.45, în județul Sălaj, circulația rutieră pe DN1F este întreruptă între orașele Cluj și Zalău, pe raza localităţii Poarta Sălajului(kilometrul 63+ 800 de metri), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. 

20 Iunie 2016 13.00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (13.00),  traficul rutier este îngreunat pe A3 Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 21, pe sensul către Ploieşti, din cauza unui autoturism care a luat foc. Nu au fost persoane rănite.

Se estimează ca, în aproximativ 30 de minute, traficul rutier să revină la normal.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu mare atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

 

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       7 visitors online 0.002892|