Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 21.01.2017 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
21 Ianuarie 2017 21:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (21:15), pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 55 şi 68 (în apropiere de Ploieşti), traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind cuprinsă între 50 şi 100 de metri. În judeţul Bihor, vizibilitatea scade sub 50 de metri pe DN79 Oradea - Salonta.

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire şi de ceaţă.

21 Ianuarie 2017 19:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:30, în judeţul Caraş-Severin, traficul rutier a fost oprit pe DN6, la ieşirea din localitatea Plugova către Caransebeş, în vederea ridicării unui autotren răsturnat. 

21 Ianuarie 2017 16:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (16:45), în judeţul Caraş-Severin, pe DN6, la ieşirea din localitatea Plugova către Caransebeş, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, din cauza unui autotren răsturnat. Acesta transporta cereale. 

21 Ianuarie 2017 Centrul INFO Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe parcursul zilei, în judeţul Braşov, traficul rutier va fi întrerupt în intervale scurte (de 5-15 minute) pe DN13 Braşov - Rupea, în Pădurea Bogăţii, în vederea tăierii unor crengi sau arbori care ar putea cădea pe partea carosabilă.

21 Ianuarie 2017 9:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:45), pe autostrada A1, la intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II (kilometrul 584), pe sensul către Ungaria, se circulă momentan doar pe banda de urgenţă, din cauza unei tamponări în care au fost implicate trei autoturisme. Cauza probabilă a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă între autovehicule. Maşinile avariate sunt imobilizate pe banda doi şi parţial pe banda unu. Urmează ca în scurt timp să fie scoase în parcarea aflată în afara autostrăzii, după care traficul va reveni la normal.

21 Ianuarie 2017 9:15 Centrul INFOTRAFIC

CIRCULAŢIE ÎN CONDIŢII DE CEAŢĂ

Data: 21 Ianuarie 2017

Ora: 9:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:15), în unele zone ale ţării, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. Pe autostrada A1, între Orţişoara şi Nădlac, vizibilitatea este cuprinsă între 100 şi 150 de metri.

În judeţul Mehedinţi, vizibilitatea scade sub 50 de metri pe DN6 Gura Văii - Drobeta-Turnu Severin şi pe DN56A Şimian - Vânju Mare. În judeţul Giurgiu, vizibilitatea este de aproximativ 100-150 de metri pe DN6 şi DN61. De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la ceaţă, dar şi la chiciură şi la condiţii de formare a poleiului, pentru judeţele Timiş, Arad, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Gorj, Olt şi Dolj, valabile până la ora 11:00 (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting). Până la ora 10:00 mai este în vigoare şi o atenţionare cu cod galben referitoare la vreme deosebit de rece (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari).

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (dacă este cazul, şi pe cele  de ceaţă).

21 Ianuarie 2017 8:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:45), pe autostrada A1 - centura municipiului Sibiu, la kilometrul 247, în zona intersecţiei (nodului rutier) cu DN14, pe sensul de mers către Deva, se circulă doar pe banda a doua, deoarece un autotren a derapat şi blochează benzile unu şi de urgenţă. Traficul rutier nu este afectat, fiind redus.

21 Ianuarie 2017 8:30 Centrul INFOTRAFIC

CIRCULAŢIE ÎN CONDIŢII DE CEAŢĂ

Data: 21 Ianuarie 2017

Ora: 8:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:30), în unele zone ale ţării, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. În judeţul Mehedinţi, vizibilitatea scade sub 50 de metri pe DN6 Gura Văii - Drobeta-Turnu Severin şi pe DN56A Şimian - Vânju Mare. În judeţul Giurgiu, vizibilitatea este de aproximativ 100-150 de metri pe DN6 şi DN61. De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la ceaţă, dar şi la chiciură şi la condiţii de formare a poleiului, pentru judeţele Timiş, Arad, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Gorj, Olt şi Dolj, valabile până la ora 11:00 (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting). Până la ora 10:00 mai este în vigoare şi o atenţionare cu cod galben referitoare la vreme deosebit de rece (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari).

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (dacă este cazul, şi pe cele  de ceaţă).

21 Ianuarie 2017 7:00 Centrul INFOTRAFIC

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 7

Data: 21 Ianuarie 2017

Ora: 7:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:00), nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

În orele următoare, circulaţia se va intensifica pe DN1 Bucureşti - Braşov. Este posibil să se formeze coloane de autovehicule, mai întâi la intrarea în Comarnic, apoi între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov.

În unele zone ale ţării, se circulă în condiţii de ceaţă. În judeţul Giurgiu, vizibilitatea este de aproximativ 100-150 de metri pe DN6 şi DN61. De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la ceaţă, dar şi la chiciură şi la condiţii de formare a poleiului, pentru judeţele Timiş, Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Argeş, Teleorman, Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu şi Călăraşi, valabile până la ora 8:00 (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting). Până la ora 10:00 mai este în vigoare şi o atenţionare cu cod galben referitoare la vreme deosebit de rece (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari).

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (dacă este cazul, şi pe cele  de ceaţă).

Amintim că în județul Buzău, pe DN10Buzău – Brașov, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, în zona Siriu (între kilometrii 85+534 și 86+948), circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată. Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

În judeţul Olt este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64).

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei - Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

Restricţii pentru traficul greu există şi în judeţul Vrancea, pe drumurile naţionale secundare DN2M (Andreiaşu de Jos - 7,5 tone) şi DN2N (Chiojnedeni - Vintileasca - 12 tone, respectiv 3,5 tone la Jitia), din cauza alunecărilor de teren.

Începând cu data de 1 noiembrie 2016, au fost închise câteva tronsoane ale unor drumuri naţionale (care se încadrează la nivelul IV de viabilitate sau conform regulamentelor de funcţionare) pentru perioada de iarnă. Acestea sunt:

-DN7C-Transfăgărăşan, pe tronsonul Piscu Negru (km 104, judeţul Argeş) – Bâlea-Cascadă (km 130+800, judeţul Sibiu) – până în data de 30 iunie 2017, cu posibilitate de modificare, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo;

-DN67C-Transalpina, pe tronsonul Rânca (km 34+800, judeţul Gorj) – Şugag (km 79+200, judeţul Alba) – până în data de 31 martie 2017, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo;

-DN17D, în Munţii Rodnei (Pasul Rotunda), pe tronsonul nemodernizat, între Valea Mare, Şanţ (km 86+100, judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Cârlibaba (km103+632, judeţul Suceava), până în data de 31 martie 2017;

-DN1R, în Munţii Apuseni (Pasul Ursoaia), între Poiana Horea (km 58+550, judeţul Cluj) şi Mătişeşti (km 62, judeţul Alba), până în data de 31 martie 2017.

***

Conform informaţiilor primite de la secţiile regionale de poliţie transporturi, navigația pe Dunăre este suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

Din cauza chiciurii care se formează pe firul de contact, este posibil ca unele trenuri să acumuleze întârzieri.

20 Ianuarie 2017 21.45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (21:45), pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă între Drajna şi Feteşti(vizibilitate sub 50 de metri).

În afară de regulile obişnuite referitoare la circulaţia pe timp de ceaţă, trebuie avute în vedere şi câteva recomandări specifice autostrăzilor:

  • urmaţi indicaţiile afişate pe panourile electronice, în primul rând cele referitoare la viteză!
  • măriţi distanţa în mers între autovehicule!
  • nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă! În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari! De asemenea, puteţi solicita sprijinul Poliţiei Autostrăzi, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

 

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       11 visitors online 0.003281|