Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 29.03.2017 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
29 Martie 2017 20.30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale.

Semnalăm că pe sensul către Sebeș al autostrăzii A1 Deva – Sibiu se execută la kilometrul 366, în zona municipiului hunedorean Deva, anumite lucrări la partea carosabilă. Reparațiile se realizează pe cea de-a doua bandă de circulație, autovehiculele fiind redirecționate pe banda numărul 1. Lucrările se vor finaliza peste câteva zile.

În județul Argeș, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Pitești se vor executa în perioada următoare (timp de aproximativ 2 săptămâni) lucrări de întreținere la partea carosabilă. Acestea sunt localizate acum în zona localității argeșene Morărești, însă în zilele următoare vor avansa către Bascov. Reparațiile se vor executa zilnic, în intervalul orar 08.00 – 18.00, iar circulația rutieră se va desfășura pe un fir, alternativ. Este posibil ca uneori, când valorile de trafic sunt ridicate, să apară ambuteiaje.

Potrivit unui comunicat primit de la Poliţia de Frontieră Română (https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-restrictii-temporare-de-trafic-pe-podul-calafatvidin-8842.html), în data de 30 martie 2017, în intervalul orar 13:00 – 14:00, circulația pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparații. Participanţii la trafic pot folosi punctele de frontieră din apropiere, astfel:

  • pe raza jud. Dolj (granița cu Bulgaria) - P.T.F. Bechet - Orjahovo;
  • pe raza jud. Mehedinți (granița cu Serbia) - P.T.F. Porțile de Fier II.

Pe perioada instituirii restricţiei, Poliţia Rutieră va stoca autotrenurile care se îndreaptă către podul Calafat – Vidin în parcări amenajate, pentru a nu se produce supraaglomerarea punctului de trecere a frontierei.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Anterior, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, între kilometrii 85+534 și 86+948 era restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

Tot în judeţul Buzău, din cauza surpării care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat (în data de 23 februarie) într-o parcare situată lângă DN2(E85) Focşani - Buzău, traficul rutier se desfăşoară, deocamdată, astfel:

          -pe sensul de mers Focşani - Buzău, autovehiculele sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului;

          -dinspre Buzău către Focşani, autovehiculele circulă pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focşani - Buzău (pe sensul opus).

În judeţul Constanţa, în perioada 1 martie - 27 aprilie 2017, în vederea finalizării lucrărilor, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea (situat pe DN39, km 8+988) se va desfăşura pe câte o bandă, în ambele direcţii (pe calea de rulare aferentă sensului de mers Constanţa - Mangalia), viteza de deplasare va fi restricţionată la 50 km/h, iar pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone se va impune păstrarea unei distanţe de cel puţin 80 de metri între acestea (conform indicatoarelor rutiere amplasate). În cazul în care în zona de lucru se vor forma coloane de autovehicule, amintim că poate fi folosită ruta ocolitoare care trece pe noul pod peste Canalul Dunăre-Marea Neagră: nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa-Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră - bretea de acces la DN39A - DN39A - intersecţie cu DN39 - DN39 Eforie-Nord - Mangalia.

În judeţul Olt este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64).

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş - Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi - Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone (care circulă dinspre şi către Curtea de Argeş) este DN73C Burluşi - DJ 678A - DN7 (Deduleşti).

În judeţul Mureş, pe DN13 Sighişoara – Târgu Mureş, între localităţile Bălăuşeri şi Găieşti (km 149+200 – 149+360), se execută lucrări de consolidare a terasamentului, iar circulaţia se desfăşoară semaforizat. În zilele cu trafic intens este posibil să se formeze coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei - Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

Restricţii pentru traficul greu există şi în judeţul Vrancea, pe drumurile naţionale secundare DN2M (Andreiaşu de Jos - 7,5 tone) şi DN2N (Chiojnedeni - Vintileasca - 12 tone, respectiv 3,5 tone la Jitia), din cauza alunecărilor de teren.

Începând cu data de 1 noiembrie 2016, au fost închise câteva tronsoane ale unor drumuri naţionale (care se încadrează la nivelul IV de viabilitate sau conform regulamentelor de funcţionare) pentru perioada de iarnă. Acestea sunt:

-DN7C-Transfăgărăşan, pe tronsonul Piscu Negru (km 104, judeţul Argeş) – Bâlea-Cascadă (km 130+800, judeţul Sibiu) – până în data de 30 iunie 2017, cu posibilitate de modificare, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo;

-DN67C-Transalpina, pe tronsonul Rânca (km 34+800, judeţul Gorj) – Şugag (km 79+200, judeţul Alba) – până în data de 31 martie 2017, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo;

-DN17D, în Munţii Rodnei (Pasul Rotunda), pe tronsonul nemodernizat, între Valea Mare, Şanţ (km 86+100, judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Cârlibaba (km103+632, judeţul Suceava), până în data de 31 martie 2017;

-DN1R, în Munţii Apuseni (Pasul Ursoaia), între Poiana Horea (km 58+550, judeţul Cluj) şi Mătişeşti (km 62, judeţul Alba), până în data de 31 martie 2017.

***

Potrivit unei comunicări primite de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Braşov, în perioada 28 – 31 martie 2017, din cauza unor lucrări la infrastructură care se desfăşoară pe magistrala 300, pe segmentul Crăciunel – Coşlariu (judeţul Alba), circulaţia trenurilor va fi oprită între staţiile Teiuş şi Copşa Mică. Între aceste staţii, pentru unele trenuri călătorii vor fi transportaţi cu mijloace auto. Alte trenuri vor fi anulate sau vor circula pe alte rute (detalii pe site-ul www.cfrcalatori.ro).

 

29 Martie 2017 07.00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale.

Pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva – Sibiu, la kilometrul 304, în zona Sebeş, sunt închise benzile unu şi de urgenţă, din cauza desprinderii unui rost de dilataţie. Autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua. Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă, să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie şi să respecte semnalizarea temporară instituită.

Potrivit unui comunicat primit de la Poliţia de Frontieră Română (https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-restrictii-temporare-de-trafic-pe-podul-calafatvidin-8842.html), în data de 30 martie 2017, în intervalul orar 13:00 – 14:00, circulația pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparații. Participanţii la trafic pot folosi punctele de frontieră din apropiere, astfel:

  • pe raza jud. Dolj (granița cu Bulgaria) - P.T.F. Bechet - Orjahovo;
  • pe raza jud. Mehedinți (granița cu Serbia) - P.T.F. Porțile de Fier II.

Pe perioada instituirii restricţiei, Poliţia Rutieră va stoca autotrenurile care se îndreaptă către podul Calafat – Vidin în parcări amenajate, pentru a nu se produce supraaglomerarea punctului de trecere a frontierei.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Anterior, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, între kilometrii 85+534 și 86+948 era restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

Tot în judeţul Buzău, din cauza surpării care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat (în data de 23 februarie) într-o parcare situată lângă DN2(E85) Focşani - Buzău, traficul rutier se desfăşoară, deocamdată, astfel:

          -pe sensul de mers Focşani - Buzău, autovehiculele sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului;

          -dinspre Buzău către Focşani, autovehiculele circulă pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focşani - Buzău (pe sensul opus).

În judeţul Constanţa, în perioada 1 martie - 27 aprilie 2017, în vederea finalizării lucrărilor, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea (situat pe DN39, km 8+988) se va desfăşura pe câte o bandă, în ambele direcţii (pe calea de rulare aferentă sensului de mers Constanţa - Mangalia), viteza de deplasare va fi restricţionată la 50 km/h, iar pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone se va impune păstrarea unei distanţe de cel puţin 80 de metri între acestea (conform indicatoarelor rutiere amplasate). În cazul în care în zona de lucru se vor forma coloane de autovehicule, amintim că poate fi folosită ruta ocolitoare care trece pe noul pod peste Canalul Dunăre-Marea Neagră: nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa-Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră - bretea de acces la DN39A - DN39A - intersecţie cu DN39 - DN39 Eforie-Nord - Mangalia.

În judeţul Olt este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64).

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş - Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi - Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone (care circulă dinspre şi către Curtea de Argeş) este DN73C Burluşi - DJ 678A - DN7 (Deduleşti).

În judeţul Mureş, pe DN13 Sighişoara – Târgu Mureş, între localităţile Bălăuşeri şi Găieşti (km 149+200 – 149+360), se execută lucrări de consolidare a terasamentului, iar circulaţia se desfăşoară semaforizat. În zilele cu trafic intens este posibil să se formeze coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei - Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

Restricţii pentru traficul greu există şi în judeţul Vrancea, pe drumurile naţionale secundare DN2M (Andreiaşu de Jos - 7,5 tone) şi DN2N (Chiojnedeni - Vintileasca - 12 tone, respectiv 3,5 tone la Jitia), din cauza alunecărilor de teren.

Începând cu data de 1 noiembrie 2016, au fost închise câteva tronsoane ale unor drumuri naţionale (care se încadrează la nivelul IV de viabilitate sau conform regulamentelor de funcţionare) pentru perioada de iarnă. Acestea sunt:

-DN7C-Transfăgărăşan, pe tronsonul Piscu Negru (km 104, judeţul Argeş) – Bâlea-Cascadă (km 130+800, judeţul Sibiu) – până în data de 30 iunie 2017, cu posibilitate de modificare, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo;

-DN67C-Transalpina, pe tronsonul Rânca (km 34+800, judeţul Gorj) – Şugag (km 79+200, judeţul Alba) – până în data de 31 martie 2017, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo;

-DN17D, în Munţii Rodnei (Pasul Rotunda), pe tronsonul nemodernizat, între Valea Mare, Şanţ (km 86+100, judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Cârlibaba (km103+632, judeţul Suceava), până în data de 31 martie 2017;

-DN1R, în Munţii Apuseni (Pasul Ursoaia), între Poiana Horea (km 58+550, judeţul Cluj) şi Mătişeşti (km 62, judeţul Alba), până în data de 31 martie 2017.

***

Potrivit unei comunicări primite de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Braşov, în perioada 28 – 31 martie 2017, din cauza unor lucrări la infrastructură care se desfăşoară pe magistrala 300, pe segmentul Crăciunel – Coşlariu (judeţul Alba), circulaţia trenurilor va fi oprită între staţiile Teiuş şi Copşa Mică. Între aceste staţii, pentru unele trenuri călătorii vor fi transportaţi cu mijloace auto. Alte trenuri vor fi anulate sau vor circula pe alte rute (detalii pe site-ul www.cfrcalatori.ro).

 

28 Martie 2017 14:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 14:30, în judeţul Arad, circulaţia trenurilor a fost reluată pe magistrala 200 Deva - Arad, între staţiile Milova şi Radna, deoarece incendiul de vegetaţie nu mai prezintă pericol pentru traficul feroviar. Pompierii încă acţionează în zonă.

28 Martie 2017 14:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:15), în judeţul Arad, traficul feroviar este oprit pe magistrala 200 Deva - Arad, între staţiile Milova şi Radna, din cauza unui incendiu de vegetaţie. Pompierii acţionează în zonă. Un tren de călători staţionează la Milova, până la lichidarea incendiului.

28 Martie 2017 10:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (10:45), în judeţul Dâmboviţa, traficul rutier se desfăşoară în continuare pe o bandă, alternativ, pe DN72 Târgovişte - Găeşti, la kilometrul 10+100 de metri, în satul Picior de Munte (comuna Dragodana), din cauza unui autotren răsturnat. Acesta era încărcat cu fier vechi. Este posibil ca pe timpul efectuării manevrelor de ridicare circulaţia să se oprească în ambele sensuri.

În judeţul Cluj, pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, la kilometrul 555, la ieşirea din localitatea Negreni către Oradea, se circulă pe o bandă, alternativ, dirijat, deoarece se desfăşoară lucrări de defrişare (se taie crengi şi arbori care ar putea să se rupă şi să cadă pe partea carosabilă).

Pe parcursul zilei, în judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, între kilometrii 150 şi 151, la ieşirea din localitatea Morăreşti către Râmnicu-Vâlcea, se execută lucrări de reparaţii la partea carosabilă, iar traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, dirijat. Este de aşteptat ca în zonă să se formeze coloane de autovehicule.

Pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva – Sibiu, la kilometrul 304, în zona Sebeş, sunt închise benzile unu şi de urgenţă, din cauza desprinderii unui rost de dilataţie. Autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua.

Pe autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara – Arad, la kilometrul 506+500 de metri (în zona Giarmata), se execută lucrări la rosturile de dilataţie pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua. Chiar dacă lucrările se vor finaliza în jurul orei 16:00, balizele de semnalizare vor rămâne instalate şi pe timpul nopţii.

Până în jurul orei 18:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul Brăneşti – Fundulea, între kilometrii 33+100 şi 32, se vor executa lucrări de reparaţii (plombare) pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti, iar circulaţia va fi redirecţionată pe banda a doua.

De asemenea, până la ora 13:00, pe autostrada A4, la ieşirea din Ovidiu către Agigea, între kilometrii 1+100 şi 100, se vor executa lucrări de reparaţii pe banda a doua, iar circulaţia va fi redirecţionată pe prima bandă.

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă, să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie şi să respecte semnalizarea temporară înstituită.

Conform unui comunicat primit de la Poliţia de Frontieră Română (https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-restrictii-temporare-de-trafic-pe-podul-calafatvidin-8842.html), în zilele de 28 şi 30 martie 2017, în intervalul orar 13:00 – 14:00, circulația pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparații. Participanţii la trafic pot folosi punctele de frontieră din apropiere, astfel:

  • pe raza jud. Dolj (granița cu Bulgaria) - P.T.F. Bechet - Orjahovo;
  • pe raza jud. Mehedinți (granița cu Serbia) - P.T.F. Porțile de Fier II.

Pe perioada instituirii restricţiei, Poliţia Rutieră va stoca autotrenurile care se îndreaptă către podul Calafat – Vidin în parcări amenajate, pentru a nu se produce supraaglomerarea punctului de trecere a frontierei.

***

Conform unei comunicări primite de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Braşov, în perioada 28 – 31 martie 2017, din cauza unor lucrări la infrastructură care se desfăşoară pe magistrala 300, pe segmentul Crăciunel – Coşlariu (judeţul Alba), circulaţia trenurilor va fi oprită între staţiile Teiuş şi Copşa Mică. Între aceste staţii, pentru unele trenuri călătorii vor fi transportaţi cu mijloace auto. Alte trenuri vor fi anulate sau vor circula pe alte rute (detalii pe site-ul www.cfrcalatori.ro).

28 Martie 2017 Centrul INFOTR Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva – Sibiu, la kilometrul 304, în zona Sebeş, sunt închise benzile unu şi de urgenţă, din cauza desprinderii unui rost de dilataţie. Autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua.

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă, să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie şi să respecte semnalizarea temporară instituită.

28 Martie 2017 9:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9:30, în judeţul Cluj, traficul rutier se va desfăşura pe o bandă, alternativ, dirijat, pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, la kilometrul 555, la ieşirea din localitatea Negreni către Oradea, deoarece se vor desfăşura lucrări de defrişare (se vor tăia crengi şi arbori care ar putea să se rupă şi să cadă pe partea carosabilă).

28 Martie 2017 7:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:15), în judeţul Dâmboviţa, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN72 Târgovişte - Găeşti, la kilometrul 10+100 de metri, în satul Picior de Munte (comuna Dragodana), din cauza unui autotren răsturnat. Acesta era încărcat cu fier vechi.

Este posibil ca pe timpul efectuării manevrelor de ridicare circulaţia să se oprească în ambele sensuri.

28 Martie 2017 6:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (6:45), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Anterior, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, între kilometrii 85+534 și 86+948 era restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

Tot în judeţul Buzău, din cauza surpării care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat (în data de 23 februarie) într-o parcare situată lângă DN2(E85) Focşani - Buzău, traficul rutier se desfăşoară, deocamdată, astfel:

          -pe sensul de mers Focşani - Buzău, autovehiculele sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului;

          -dinspre Buzău către Focşani, autovehiculele circulă pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focşani - Buzău (pe sensul opus).

În judeţul Constanţa, în perioada 1 martie - 27 aprilie 2017, în vederea finalizării lucrărilor, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea (situat pe DN39, km 8+988) se va desfăşura pe câte o bandă, în ambele direcţii (pe calea de rulare aferentă sensului de mers Constanţa - Mangalia), viteza de deplasare va fi restricţionată la 50 km/h, iar pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone se va impune păstrarea unei distanţe de cel puţin 80 de metri între acestea (conform indicatoarelor rutiere amplasate). În cazul în care în zona de lucru se vor forma coloane de autovehicule, amintim că poate fi folosită ruta ocolitoare care trece pe noul pod peste Canalul Dunăre-Marea Neagră: nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa-Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră - bretea de acces la DN39A - DN39A - intersecţie cu DN39 - DN39 Eforie-Nord - Mangalia.

În judeţul Olt este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64).

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş - Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi - Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone (care circulă dinspre şi către Curtea de Argeş) este DN73C Burluşi - DJ 678A - DN7 (Deduleşti).

În judeţul Mureş, pe DN13 Sighişoara – Târgu Mureş, între localităţile Bălăuşeri şi Găieşti (km 149+200 – 149+360), se execută lucrări de consolidare a terasamentului, iar circulaţia se desfăşoară semaforizat. În zilele cu trafic intens este posibil să se formeze coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei - Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

Restricţii pentru traficul greu există şi în judeţul Vrancea, pe drumurile naţionale secundare DN2M (Andreiaşu de Jos - 7,5 tone) şi DN2N (Chiojnedeni - Vintileasca - 12 tone, respectiv 3,5 tone la Jitia), din cauza alunecărilor de teren.

Începând cu data de 1 noiembrie 2016, au fost închise câteva tronsoane ale unor drumuri naţionale (care se încadrează la nivelul IV de viabilitate sau conform regulamentelor de funcţionare) pentru perioada de iarnă. Acestea sunt:

-DN7C-Transfăgărăşan, pe tronsonul Piscu Negru (km 104, judeţul Argeş) – Bâlea-Cascadă (km 130+800, judeţul Sibiu) – până în data de 30 iunie 2017, cu posibilitate de modificare, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo;

-DN67C-Transalpina, pe tronsonul Rânca (km 34+800, judeţul Gorj) – Şugag (km 79+200, judeţul Alba) – până în data de 31 martie 2017, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo;

-DN17D, în Munţii Rodnei (Pasul Rotunda), pe tronsonul nemodernizat, între Valea Mare, Şanţ (km 86+100, judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Cârlibaba (km103+632, judeţul Suceava), până în data de 31 martie 2017;

-DN1R, în Munţii Apuseni (Pasul Ursoaia), între Poiana Horea (km 58+550, judeţul Cluj) şi Mătişeşti (km 62, judeţul Alba), până în data de 31 martie 2017.

27 Martie 2017 10.15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (10:20), în judeţul Bihor, traficul rutier este întrerupt pe DN79, între Oradea şi Salonta(localitatea Leş), din cauza  unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Traficul a fost deviat pe ruta : DJ 797 Inand – Oradea.                                                                                                         

Se estimează ca, în aproximativ o oră, traficul să fie reluat.

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       3 visitors online 0.002914|