Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 13.02.2016 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
13 Februarie 2016 16:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (16:15), pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier este mai scăzut în intensitate pe sensul de mers către Braşov, coloană de maşini existând doar pe raza oraşului Buşteni. Însă, în sens invers, valorile de trafic au mai crescut, astfel că se circulă în coloană între Buşteni şi limita cu judeţul Braşov.

          În Sinaia, la intersecţia dintre DN1 şi bd. Republicii, s-a produs, în urmă cu puţin timp, un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre conducătorii auto nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate. În zonă se circulă dirijat, uşor îngreunat.

          În judeţul Vâlcea, începând cu ora 16:10, circulaţia a fost reluată pe ambele benzi pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 202, între localităţile Brezoi şi Căciulata. Traficul rutier s-a desfăşurat alternativ, dirijat de poliţişti, deoarece semiremorca unui autotren (care a fost implicat într-un accident în această dimineaţă) bloca o bandă de circulaţie.

13 Februarie 2016 14:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:30), pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier încă este intens în ambele direcţii, iar autovehiculele rulează cu viteză redusă, carosabilul fiind umed. Pe sensul de mers către Braşov se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni, iar în sens invers între Buşteni şi Azuga.

          În judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 202, între localităţile Brezoi şi Căciulata, traficul rutier se desfăşoară alternativ, dirijat de poliţişti, deoarece semiremorca unui autotren (ieşit parţial în afara părţii carosabile) blochează o bandă de circulaţie. Ansamblul de vehicule a fost implicat, în această dimineaţă, într-un accident rutier.

         În momentul în care autotrenul va fi ridicat cu ajutorul unei automacarale, este posibil ca circulaţia să se întrerupă în ambele sensuri.

13 Februarie 2016 12:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12:45), pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier este intens în ambele direcţii, iar autovehiculele rulează cu viteză redusă din cauza ploii. Pe sensul de mers către Braşov se circulă în coloană la intrarea în Comarnic şi între Sinaia şi Buşteni, iar în sens invers la intrarea în Buşteni.

          Întrucât partea carosabilă este umedă, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers şi să adapteze viteza în serpentine.

13 Februarie 2016 10:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 10:30, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 202, între localităţile vâlcene Brezoi şi Căciulata. Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri din cauza unui accident rutier. Un autoturism a derapat într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. Partea carosabilă este uşor umedă.

          În momentul în care autotrenul va fi ridicat cu ajutorul unei automacarale, este posibil ca circulaţia să se întrerupă din nou în ambele sensuri.

          Pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier este intens pe sensul de mers către Braşov. La intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti şi între Poiana Ţapului şi Buşteni se circulă în coloană, însă fluent. Întrucât partea carosabilă este umedă, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în serpentinele de la Posada.

          În judeţul Gorj, plafonul de nori este coborât pe DN67C Novaci - Rânca, vizibilitatea fiind sub 100 de metri între kilometrii 18 şi 34+800. A nins uşor, iar pe carosabil s-a depus un strat subţire de zăpadă, care măsoară aproximativ un centimetru (între kilometrii 27 şi 34+800). Se acţionează cu două utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

          În judeţul Bihor, traficul rutier se desfășoară pe o bandă, alternativ, pe DN1H Aleșd – Nușfalău, la kilometrul 8+350 de metri, între localităţile Şinteu şi Peştiş, din cauza pietrelor căzute de pe versant. Se estimează că partea carosabilă va fi degajată în cursul zilei.

          Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la precipitaţii şi intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 13 februarie, ora 08:00 - 14 februarie, ora 14:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că noaptea, pe timp ploios, proprietăţile reflectorizante ale marcajelor sunt diminuate (iar pe multe drumuri marcajele s-au şters pe timpul iernii), riscul ieşirii în decor fiind ridicat, mai ales în curbe.

***

          Conform informaţiilor primite de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Timişoara, autorităţile sârbe au restricţionat navigaţia pe Dunăre, între kilometrii fluviali 1040 şi 1096, din cauza vântului puternic. Pentru judeţul Caraş-Severin este în vigoare o atenţionare nowcasting cu cod galben, referitoare la vânt puternic, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).

13 Februarie 2016 9:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:30), în judeţul Vâlcea, traficul rutier este întrerupt pe DN7, pe Valea Oltului, la kilometrul 202, între localităţile Brezoi şi Căciulata, din cauza unui accident rutier. Conform primelor informaţii primite, un autoturism a derapat într-o curbă, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autotren. Partea carosabilă este uşor umedă.

13 Februarie 2016 8:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:45), în judeţul Gorj, plafonul de nori este coborât pe DN67C Novaci - Rânca, vizibilitatea fiind sub 100 de metri între kilometrii 18 şi 34+800. Ninge uşor, iar pe carosabil s-a depus un strat subţire de zăpadă, care măsoară aproximativ un centimetru (între kilometrii 27 şi 34+800). Se acţionează cu două utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

13 Februarie 2016 7:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:15), nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza unor evenimente rutiere sau a condiţiilor meteorologice nefavorabile.

În judeţul Gorj ninge pe DN67C Novaci - Rânca, între kilometrii 18 şi 34+800 de metri. Pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 27 şi 34+800 s-a depus zăpadă, stratul (în amestec cu material antiderapant) măsurând aproximativ un centimetru. Se acţionează cu două utilaje de deszăpezire.

În judeţul Galaţi a început să se lase ceaţă. Vizibilitatea este bună în acest moment (peste 100 de metri), însă este posibil să scadă în unele zone, în orele următoare.

În judeţul Bihor, traficul rutier se desfășoară pe o bandă, alternativ, pe DN1H Aleșd – Nușfalău, la kilometrul 8+350 de metri, între localităţile Şinteu şi Peştiş, din cauza pietrelor căzute de pe versant. Se estimează că partea carosabilă va fi degajată în cursul zilei.

Amintim că pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

Reamintim că DN7C (Transfăgărăşan) este închis pe sectorul cuprins între kilometrii 104+000 (Piscu Negru, judeţul Argeş) și 130+800 (cabana Bâlea-Cascadă, judeţul Sibiu), în vederea evitării situaţiilor ce pot periclita siguranţa circulaţiei, din cauza fenomenelor naturale extreme (căderi de stânci, alunecări de teren etc.).

De asemenea, şi DN67C (Transalpina) este închis între kilometrii 34+800 (Rânca, judeţul Gorj) și 79+200 (Curpăt, judeţul Alba), conform prevederilor Normativului privind prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor publice – indicativ AND 525/2013.

În judeţul Buzău, pe DN10 Brașov – Buzău, în zona Siriu, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone din cauza lucrărilor de reparaţie a unui viaduct (la kilometrul 85+534 de metri). Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

Pe DN57, la km 65+600, circulaţia rutieră s-a reluat pe jumătate de cale, cu restricţie de înălţime (maximum patru metri, din cauza reţelei provizorii de transport a energiei electrice). În această zonă, între localităţile Şviniţa (judeţul Mehedinţi) şi Berzasca (judeţul Caraş-Severin), circulaţia a fost întreruptă începând cu data de 16 ianuarie 2016, din cauza căderilor de pietre de pe versanți. În zonă se desfăşoară în continuare lucrări de fărâmiţare a materialului pietros şi de degajare a acestuia de pe carosabil, în vederea deschiderii în totalitate a circulaţiei rutiere, în condiţii normale de trafic şi siguranţă rutieră.

***

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la precipitaţii şi intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 13 februarie, ora 08:00 - 14 februarie, ora 14:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că noaptea, pe timp ploios, proprietăţile reflectorizante ale marcajelor sunt diminuate (iar pe multe drumuri marcajele s-au şters pe timpul iernii), riscul ieşirii în decor fiind ridicat, mai ales în curbe.

12 Februarie 2016 18:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:15), nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vremii sau a vreunui eveniment rutier.

 

În ceea ce privește fluența traficului, precizăm că pe DN1 Ploiești – Brașov, traficul rutier este în continuare intens în zona stațiunilor Sinaia, Bușteni, Azuga și Predeal.
La Comarnic nu mai sunt semnalate probleme deosebite de fluență. (Precizam că problemele de fluență de pe tronsonul Comarnic – Brașov al DN1 se datorează și diminuării capacității de circulație a DN1, ca urmare a trecerii de la două, la o bandă de circulaţie, de la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov).

 

Pe DN1A Ploieşti - Cheia Săcele-Brașov circulaţia se desfăşoară fără probleme.

 

Pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN1, pot fi utilizate următoarele variante alternative:

  • către Braşov:A3 București – Ploiești, DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele;
  • către Sinaia:DN7 Bucureşti – Bâldana, DN 71 Bâldana – Târgovişte – Fieni – Sinaia.
  • către Bran – Moeciu: - A1 Bucureşti – Piteşti, DN73 Piteşti – Braşov;

                                         - DN7 Bucureşti – Bâldana, DN71 Bâldana – Târgovişte,  

                                         DN72A Târgovişte - Valea Mare-Pravăţ și DN73 Valea

                                         Mare-Pravăţ – Braşov (deși această rută trece prin multe

                                         localităţi în care limita maximă de viteză este de 50 km/h, se

                                         merge constant, fără probleme deosebite de fluență (spre

                                         deosebire de tronsonul Comarnic – Brașov al DN1).

 

***

Având în vedere faptul că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la precipitaţii şi intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 13 februarie, ora 08:00 - 14 februarie, ora 14:00, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că noaptea, pe timp ploios, proprietăţile reflectorizante ale marcajelor sunt diminuate (iar pe multe drumuri marcajele s-au şters pe timpul iernii), riscul ieşirii în decor fiind ridicat, mai ales în curbe. 

12 Februarie 2016 14:35 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 14:30, în județul Caraș-Severin, traficul rutier pe DN58 Caransebeș – Reșița a revenit la normal.

Amintim că, pentru a se permite desfășurarea lucrărilor de montare a parapeților marginali în apropierea localității Soceni, la kilometrul 35+600 de metri, începând cu ora 11:30, traficul rutier a fost oprit temporar, pentru intervale scurte de timp.

12 Februarie 2016 12:23 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12:20), în județul Dâmbovița, traficul rutier pe DN72 Găești – Târgoviște se desfășoară pe un fir, alternativ (dirijat de polițiștii rutieri) pe raza localității Dragodana.

Amintim că, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implcate două autovehicule, circulația a fost oprită pentru aproximativ 15 – 20 de minute.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. 

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       12 visitors online 0.003016|