Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 29.05.2017 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
29 Mai 2017 12.45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, în intervalul orar 13.00 – 17.00, pe tronsonul Sibiu – Sebeș al autostrăzii A1 se execută unele lucrări la partea carosabilă. Acestea se realizează pe sensul către Sebeș, pe tronsonul kilometric 270 – 292 (între Săliște și Cunța), pe banda numărul 1.

De asemenea, semnalăm că pe același tronson kilometric, pe ambele sensuri de mers, se deplasează astăzi un autolaborator al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Acesta efectuează investigații de capacitate portantă și  rulează cu o viteză de aproximativ 15-20 km/oră, pe prima bandă. Vehiculul este semnalizat corespunzător și este însoțit de un echipaj de Poliției Rutieră.

Pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite, șoferii sunt sfătuiți să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare.

 

29 Mai 2017 12.15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, pe autostrada A1 se desfășoară unele lucrări la partea carosabilă, astfel:

  • pe sensul către Pitești al tronsonului București – Pitești, lucrări (decolmatare, asfaltare) pe tronsonul kilometric 84 – 86 (în zona localității argeșene Rătești), pe banda numărul 2. Lucrările se vor încheia în jurul orei 20.00;
  • pe sensul către Arad al tronsonului Timișoara – Arad, lucrări (frezare, asfaltare) la kilometrul 542+500 de metri (în zona aeroportului Arad), pe banda numărul doi. Lucrările se vor încheia în jurul orei 18.00.

Pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite, șoferii sunt sfătuiți să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare.

29 Mai 2017 10.00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în cursul zilei de astăzi, pe DN1 București - Ploiești se desfășoară anumite lucrări la partea carosabilă (frezare, asfaltare) la kilometrul 49+300 de metri, în zona localității prahovene Puchenii Mari. Din acest motiv, este afectată banda numărul 1 a sensului către Capitală. Șoferii sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare.

 

29 Mai 2017 09.30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până în jurul orei 18.00, pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea se desfășoară unele lucrări la partea carosabilă (asfaltare) între kilometrii 157 și 159, în zona localității vâlcene Milcoiu. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară aici pe un fir, alternativ. Șoferii sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile piloților care dirijează circulația auto.

29 Mai 2017 07.30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

În ceea ce privește fluența traficului, semnalăm că pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Pitești – București, circulația se desfășoară îngreunat pe tronsonul kilometric 30 – 28 (Bolintin-Deal, județul Giurgiu). Din pricina executării unor lucrări, traficul se desfășoară în acest loc doar pe banda numărul 2. Șoferii sunt sfătuiți să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să adapteze viteza de deplasare și, dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcțiune luminile de avarie.

În județul Timiș, circulația auto pe DN6 se desfășoară îngreunat, pe jumătate de cale, la kilometrul 636+450 de metri, între localitatea Cenad și punctul de trecere a frontierei. Situația s-a creat din pricina tasării carosabilului în zona unui podeț.

În judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200+615 şi 201+265 de metri (între Călimăneşti şi Brezoi), se execută lucrări la viaductul Cârligu Mic. Circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice sau al piloţilor de trafic. Excepţie va face perioada 1-5 iunie 2017, când restricţiile vor fi ridicate.

În perioada 25 – 30 mai 2017, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București - Constanța se execută lucrări (reparare / înlocuire rosturi de dilatație la un pod) la kilometrul 58 (în zona localității călărășene Lehliu-Gară), pe banda numărul unu. Din acest motiv, autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua. Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanța în mers, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de circulaţie.

În judeţul Suceava se execută lucrări de întreţinere a carosabilului pe trei artere naţionale, astfel:

- DN 2E - între kilometrii 0 şi 30+505 metri;

- DN17 - între kilometrii 116 şi 227+625 de metri;

- DN 17B - între kilometrii 14 şi 33+320 de metri.

Se estimează că lucrările se vor finaliza la sfârşitul lunii iulie 2017.

În judeţul Prahova, pe DN1, la kilometrul 98, în zona Nistoreşti, pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă (în zonă există câte două benzi pe sens), deoarece partea carosabilă este deteriorată. Se desfăşoară lucrări de remediere.

În judeţul Teleorman, din cauza lucrărilor care se execută pe DN6(E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat. În zilele cu trafic intens (mai ales la sfârşit de săptămână), în zona respectivă se formează coloane de autovehicule. Pentru fluidizarea circulaţiei, pot fi folosite următoarele rute ocolitoare:

       - pentru zona Zimnicea: DJ506 Vităneşti – Beiu, DN51 Smârdioasa – Zimnicea;

       - pentru zona Turnu Măgurele: VO6F (spre Roşiorii de Vede) – DN6 Buzescu – Nanov – DN52 – Turnu Măgurele.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Anterior, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, între kilometrii 85+534 și 86+948 era restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

În judeţul Olt este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64).

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş - Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi - Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone (care circulă dinspre şi către Curtea de Argeş) este DN73C Burluşi - DJ 678A - DN7 (Deduleşti).

În judeţul Mureş, pe DN13 Sighişoara – Târgu Mureş, între localităţile Bălăuşeri şi Găieşti (km 149+200 – 149+360), se execută lucrări de consolidare a terasamentului, iar circulaţia se desfăşoară semaforizat. În zilele cu trafic intens este posibil să se formeze coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei - Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

DN7C-Transfăgărăşan, este închis pe tronsonul Piscu Negru (km 104, judeţul Argeş) – Bâlea-Cascadă (km 130+800, judeţul Sibiu) – până în data de 30 iunie 2017, cu posibilitate de modificare, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo.

DN67C-Transalpina, este închis pe tronsonul Rânca (km 34+800, judeţul Gorj) – Şugag (km 79+200, judeţul Alba). Conform CNAIR, astăzi, 29 mai 2017, se va întruni o comisie care va decide dacă tronsonul de drum va fi redeschis.

 

28 Mai 2017 19.45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, circulația rutieră pe DN65Craiova – Slatina se desfășoară ușor îngreunat între localitățile Pielești și Balș, în județul Dolj. Șoferii sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

28 Mai 2017 11.45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Caraș-Severin, circulația rutieră pe DN57 Orșova – Moldova Nouă s-a reluat în condiții normale. Traficul se desfășurase pe o bandă, alternativ, la km 65+600 de metri, între localitățile Berzasca și Cozla după ce, din cauza precipitațiilor abundente, au avut loc căderi de stânci pe carosabil.

28 Mai 2017 07.30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Amintim că astăzi, în intervalele orare 08.30 – 12.45 și 14.00 – 19.30, în judeţul Braşov, pe timpul desfăşurării unei competiţii automobilistice (a doua etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă), se va închide DN1EBraşov – Poiana Braşov.

În județul Caraș-Severin, traficul rutier pe DN57 Orșova - Moldova Nouă se desfășoară pe o bandă, alternativ, la kilometrul 65+600 de metri, între localitățile Berzasca și Cozla. Din cauza precipitațiilor abundente din ultima perioadă, au avut loc căderi de stânci pe carosabil.         

În județul Timiș, circulația auto pe DN6 se desfășoară îngreunat, pe jumătate de cale, la kilometrul 636+450 de metri, între localitatea Cenad și punctul de trecere a frontierei. Situația s-a creat din pricina tasării carosabilului în zona unui podeț.

În judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200+615 şi 201+265 de metri (între Călimăneşti şi Brezoi), se execută lucrări la viaductul Cârligu Mic. Circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice sau al piloţilor de trafic. Excepţie va face perioada 1-5 iunie 2017, când restricţiile vor fi ridicate.

În perioada 25 – 30 mai 2017, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București - Constanța se execută lucrări (reparare / înlocuire rosturi de dilatație la un pod) la kilometrul 58 (în zona localității călărășene Lehliu-Gară), pe banda numărul unu. Din acest motiv, autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua. Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanța în mers, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de circulaţie.

În judeţul Suceava se execută lucrări de întreţinere a carosabilului pe trei artere naţionale, astfel:

- DN 2E - între kilometrii 0 şi 30+505 metri;

- DN17 - între kilometrii 116 şi 227+625 de metri;

- DN 17B - între kilometrii 14 şi 33+320 de metri.

Se estimează că lucrările se vor finaliza la sfârşitul lunii iulie 2017.

În judeţul Prahova, pe DN1, la kilometrul 98, în zona Nistoreşti, pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă (în zonă există câte două benzi pe sens), deoarece partea carosabilă este deteriorată. Se desfăşoară lucrări de remediere.

În judeţul Teleorman, din cauza lucrărilor care se execută pe DN6(E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat. În zilele cu trafic intens (mai ales la sfârşit de săptămână), în zona respectivă se formează coloane de autovehicule. Pentru fluidizarea circulaţiei, pot fi folosite următoarele rute ocolitoare:

       - pentru zona Zimnicea: DJ506 Vităneşti – Beiu, DN51 Smârdioasa – Zimnicea;

       - pentru zona Turnu Măgurele: VO6F (spre Roşiorii de Vede) – DN6 Buzescu – Nanov – DN52 – Turnu Măgurele.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Anterior, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, între kilometrii 85+534 și 86+948 era restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

În judeţul Olt este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64).

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş - Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi - Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone (care circulă dinspre şi către Curtea de Argeş) este DN73C Burluşi - DJ 678A - DN7 (Deduleşti).

În judeţul Mureş, pe DN13 Sighişoara – Târgu Mureş, între localităţile Bălăuşeri şi Găieşti (km 149+200 – 149+360), se execută lucrări de consolidare a terasamentului, iar circulaţia se desfăşoară semaforizat. În zilele cu trafic intens este posibil să se formeze coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei - Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

DN7C-Transfăgărăşan, este închis pe tronsonul Piscu Negru (km 104, judeţul Argeş) – Bâlea-Cascadă (km 130+800, judeţul Sibiu) – până în data de 30 iunie 2017, cu posibilitate de modificare, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo.

DN67C-Transalpina, este închis pe tronsonul Rânca (km 34+800, judeţul Gorj) – Şugag (km 79+200, judeţul Alba). Conform CNAIR, luni, 29 mai 2017, se va întruni o comisie care va decide dacă tronsonul de drum va fi redeschis.

 

27 Mai 2017 21.50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Caraș-Severin, în jurul orei 21:50, pe DN57 Orșova - Moldova Nouă, la kilometrul 65+600 de metri, în zona Berzasca, din cauza precipitațiilor abundente din ultima perioadă au avut loc căderi de pietre. Traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ. 

27 Mai 2017 18.00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:00), plouă torenţial pe autostrada A1 Sibiu - Deva, între kilometrii 309 şi 316. Le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, deoarece există risc de acvaplanare. 

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       7 visitors online 0.001641|