Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 29.05.2016 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
28 Mai 2016 15:05 Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum, să păstreze distanța în mers și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

De asemenea, este necesar ca fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite și pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.

28 Mai 2016 12:50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12:45), în judeţul Ilfov, traficul rutier este intens pe DN6, între localităţile Bragadiru şi Cornetu, deoarece numeroase persoane participă la un miting aviatic desfăşurat la Aerodromul Clinceni.

 

În judeţul Prahova, traficul rutier este moderat pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers către Braşov, și nu sunt semnalate probleme deosebite de fluență. Se circulă ușor îngreunat la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti, aceasta și din cauza diminuării capacităţii de circulaţie a DN1, ca urmare a trecerii de la două, la o bandă de circulaţie, la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

 

Pe DN7(E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Câinenii Mici (judeţul Vâlcea) şi Lazaret (judeţul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, până în data de 15 iulie 2016 se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulația este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă, prevazută cu bariere. Din cauza precipitațiilor din ultima perioadă de timp, carosabilul s-a deteriorat, iar autovehiculele circulă cu viteză redusă. Urmează să se efectueze lucrări de plombare. Aşadar, este posibil să se formeze coloane de autovehicule. Îi sfătuim pe conducătorii auto să nu se angajeze în depăşirea acestora.

 

În data de 29 mai 2016, în intervalul orar 4:00 - 7:00, se va închide DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200+615 şi 201+251 de metri, în vederea executării lucrărilor de montare a grinzilor marginale la viaductul Cârligu Mic. Totodată, reamintim că pe Valea Oltului, până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a acestui viaduct, circulația rutieră pe DN7 se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 metri.

Către (şi dinspre) Bucureşti, ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1 Veştem - Braşov - DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti - Bucureşti, iar pentru cel uşor DN1 Veştem - Braşov - DN1 Braşov - Ploieşti - Bucureşti.

Îi sfătuim pe conducătorii auto care doresc să circule pe DN7 - Valea Oltului să îşi planifice călătoria astfel încât să evite intervalul orar de închidere a circulaţiei (4:00 - 7:00).

 

Tot în județul Vâlcea, circulația rutieră pe DN7D (drum naţional secundar, de interes local) este întreruptă la km 4+350 de metri, în zona localității Câineni, din cauza viiturilor. Accesul către localitățile Boișoara și Titești se realizează din DN7, prin localitatea Racovița, pe drumurile județene DJ703M și DJ703P.

 

În judeţul Hunedoara, traficul rutier va fi oprit în reprize sau restricţionat pe DN7 Deva - Ilia, în zona Săcămaş - Leşnic, pentru tăierea unor arbori de pe marginea drumului. Lucrările vor continua şi în zilele următoare.

 

În judeţul Buzău, pe DN10 Brașov – Buzău, a fost reluată circulaţia în zona Siriu, însă numai pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Restricţia de tonaj este impusă din cauza lucrărilor de reparaţie a viaductului Stânca Teherău (la kilometrul 85+534 de metri). Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

 

Restricţie de tonaj există şi pe DN39, în judeţul Constanţa, pe podul de la Agigea. Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone circulă deviat, pe rute ocolitoare (detalii, inclusiv despre despre rutele ocolitoare, pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România:  http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/Comunicat%20restrictie%20pod%20Agigea%2016%2005%202016.pdf).

 

Pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

 

Până în data de 30 iunie 2016, DN7C (Transfăgărăşan) este închis pe sectorul cuprins între kilometrii 104+000 (Piscu Negru, judeţul Argeş) și 130+800 (cabana Bâlea-Cascadă, judeţul Sibiu), în vederea evitării situaţiilor ce pot periclita siguranţa circulaţiei, din cauza fenomenelor naturale extreme (căderi de stânci, alunecări de teren etc.). De asemenea, până în data de 30 septembrie 2016, pe DN7C este instituită restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 16 tone în zona kilometrului 83, pentru a permite executarea lucrărilor de consolidare a unui podeț.

 

Conform Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, DN67C (Transalpina) este închis până în data de 31 mai 2016, între kilometrii 34+800 (Rânca, judeţul Gorj) și 67+400 (Obârşia Lotrului). Întrucât deszăpezirea se efectuează cu dificultate, este posibil ca perioada de închidere să se prelungească.

28 Mai 2016 08:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române sfătuieşte conducătorii auto care circulă pe drumurile din judeţele afectate de ceaţă, să manifeste prudenţă sporită la volan, să evite depăşirile, să păstreze distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire (iar dacă este cazul, şi pe cele de ceaţă).

27 Mai 2016 16:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 16:05, în judeţul Ialomiţa, traficul rutier a fost reluat pe DN21, la ieşirea din Slobozia către Călăraşi. Circulaţia a fost întreruptă din cauza unui accident rutier. Într-o curbă, în condiţii de carosabil umed, un autotren a derapat şi a acroşat un microbuz.

În judeţul Ilfov, pe DN Centura Bucureşti, pe tronsonul Chiajna - Otopeni (A1 - DN1), se execută lucrări de reparaţii la partea carosabilă, iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat. Din cauza aglomeraţiei, autovehiculele circulă cu viteză redusă şi pe tronsoanele Căţelu - Voluntari, Berceni - Glina şi Bragadiru - Domneşti.

Pe DN1 Bucureşti - Braşov, la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti, viteza de deplasare a autovehiculelor este de aproximativ 30 km/h.

Pe DN7, pe Valea Oltului, se circulă în coloană în trei zone în care se execută lucrări: viaductul Cârligu Mic, tronsonul Călineşti - Proieni şi pasajul Râu Vadului.

***

Detalii privind zonele de lucru de pe Valea Oltului (DN7):

Pe DN7(E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Câinenii Mici (judeţul Vâlcea) şi Lazaret (judeţul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, până în data de 15 iulie 2016 se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulația este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă, prevazută cu bariere. Ieri, râul Olt a ieşit din matcă, iar apa a ajuns pe drum. Apele s-au retras, dar carosabilul s-a deteriorat. Au fost efectuate lucrări de reparaţie provizorii.

Tot pe DN7, pe Valea Oltului, se circulă cu unele restricţii în zona Călineşti - Brezoi, din cauza unor lucrări de reparaţii la suprafaţa carosabilă.

În data de 29 mai 2016, în intervalul orar 4:00 - 7:00, se va închide DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200+615 şi 201+251 de metri, în vederea executării lucrărilor de montare a grinzilor marginale la viaductul Cârligu Mic. Totodată, reamintim că până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a acestui viaduct, circulația rutieră pe DN7 se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 metri.

Către (şi dinspre) Bucureşti, ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1 Veştem - Braşov - DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti - Bucureşti, iar pentru cel uşor DN1 Veştem - Braşov - DN1 Braşov - Ploieşti - Bucureşti.

Îi sfătuim pe conducătorii auto care doresc să circule pe DN7 - Valea Oltului să îşi planifice călătoria astfel încât să evite intervalul orar de închidere a circulaţiei (4:00 - 7:00).

27 Mai 2016 15:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (15:15), în judeţul Ialomiţa, traficul rutier este întrerupt pe DN21, la ieşirea din Slobozia către Călăraşi, din cauza unui accident rutier. Într-o curbă, în condiţii de carosabil umed, un autotren a derapat şi a acroşat un microbuz.

În judeţul Argeş, circulaţia a fost reluată în condiţii noramle pe DN65B (drumul de legătură dintre DN65 şi A1), în zona comercială a municipiului Piteşti. Traficul rutier s-a desfăşurat îngreunat, dirijat de poliţişti, pe câte o bandă, în ambele sensuri (pe un sector de drum alcătuit din patru benzi), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. Conform primelor cercetări, autoturismul a pătruns pe contrasens.

 

27 Mai 2016 13:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 13:15, în judeţul Caraş-Severin, traficul rutier a fost reluat pe DN58 Reşiţa - Anina, la kilometrul 57, în zona Caraşova. Circulaţia a fost întreruptă în vederea ridicării unei autoutilitare răsturnate.

În judeţul Argeş, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, dirijat de poliţişti, pe câte o bandă, în ambele sensuri (pe un sector de drum alcătuit din patru benzi), pe DN65B (drumul de legătură dintre DN65 şi A1), în zona comercială a municipiului Piteşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea a pătruns pe contrasens.

Pe DN7(E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Câinenii Mici (judeţul Vâlcea) şi Lazaret (judeţul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, până în data de 15 iulie 2016 se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulația este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă, prevazută cu bariere. Ieri, râul Olt a ieşit din matcă, iar apa a ajuns pe drum. Apele s-au retras, dar carosabilul s-a deteriorat. Au fost efectuate lucrări de reparaţie provizorii.

Tot pe DN7, pe Valea Oltului, se circulă cu unele restricţii în zona Călineşti - Brezoi, din cauza unor lucrări de reparaţii la suprafaţa carosabilă.

În data de 29 mai 2016, în intervalul orar 4:00 - 7:00, se va închide DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200+615 şi 201+251 de metri, în vederea executării lucrărilor de montare a grinzilor marginale la viaductul Cârligu Mic. Totodată, reamintim că până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a acestui viaduct, circulația rutieră pe DN7 se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 metri.

 

Către (şi dinspre) Bucureşti, ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1 Veştem - Braşov - DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti - Bucureşti, iar pentru cel uşor DN1 Veştem - Braşov - DN1 Braşov - Ploieşti - Bucureşti.

Îi sfătuim pe conducătorii auto care doresc să circule pe DN7 - Valea Oltului să îşi planifice călătoria astfel încât să evite intervalul orar de închidere a circulaţiei (4:00 - 7:00).

Tot în județul Vâlcea, circulația rutieră pe DN7D (drum naţional secundar, de interes local) este întreruptă la km 4+350 de metri, în zona localității Câineni, din cauza viiturilor. Accesul către localitățile Boișoara și Titești se realizează din DN7, prin localitatea Racovița, pe drumurile județene DJ703M și DJ703P.

În judeţul Hunedoara, traficul rutier va fi oprit în reprize sau restricţionat pe DN7 Deva - Ilia, în zona Săcămaş - Leşnic, pentru tăierea unor arbori de pe marginea drumului. Lucrările vor continua şi în zilele următoare.

În judeţul Buzău, pe DN10 Brașov – Buzău, a fost reluată circulaţia în zona Siriu, însă numai pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Restricţia de tonaj este impusă din cauza lucrărilor de reparaţie a viaductului Stânca Teherău (la kilometrul 85+534 de metri). Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

Restricţie de tonaj există şi pe DN39, în judeţul Constanţa, pe podul de la Agigea. Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone circulă deviat, pe rute ocolitoare (detalii, inclusiv despre despre rutele ocolitoare, pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România:  http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/Comunicat%20restrictie%20pod%20Agigea%2016%2005%202016.pdf).

Pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

Până în data de 30 iunie 2016, DN7C (Transfăgărăşan) este închis pe sectorul cuprins între kilometrii 104+000 (Piscu Negru, judeţul Argeş) și 130+800 (cabana Bâlea-Cascadă, judeţul Sibiu), în vederea evitării situaţiilor ce pot periclita siguranţa circulaţiei, din cauza fenomenelor naturale extreme (căderi de stânci, alunecări de teren etc.). De asemenea, până în data de 30 septembrie 2016, pe DN7C este instituită restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 16 tone în zona kilometrului 83, pentru a permite executarea lucrărilor de consolidare a unui podeț.

Conform Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, DN67C (Transalpina) este închis până în data de 31 mai 2016, între kilometrii 34+800 (Rânca, judeţul Gorj) și 67+400 (Obârşia Lotrului). Întrucât deszăpezirea se efectuează cu dificultate, este posibil ca perioada de închidere să se prelungească.

27 Mai 2016 13:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (13:00), în judeţul Caraş-Severin, traficul rutier este întrerupt pe DN58 Reşiţa - Anina, la kilometrul 57, în zona Caraşova, în vederea ridicării unei autoutilitare răsturnate. Se estimează că circulaţia va reluată peste un sfert de oră.

27 Mai 2016 Centrul INFOTRAFI Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în data de 29 mai 2016, în intervalul orar 4:00 - 7:00, se va închide DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200+615 şi 201+251 de metri, în vederea executării lucrărilor de montare a grinzilor marginale la viaductul Cârligu Mic. Totodată, reamintim că pe Valea Oltului, până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a acestui viaduct, circulația rutieră pe DN7 se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 metri.

Către (şi dinspre) Bucureşti, ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1 Veştem - Braşov - DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti - Bucureşti, iar pentru cel uşor DN1 Veştem - Braşov - DN1 Braşov - Ploieşti - Bucureşti.

Îi sfătuim pe conducătorii auto care doresc să circule pe DN7 - Valea Oltului să îşi planifice călătoria astfel încât să evite intervalul orar de închidere a circulaţiei (4:00 - 7:00).

27 Mai 2016 8:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:00), în judeţul Mureş, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. Pe DN13 Târgu Mureş - Sighişoara, DN15 Topliţa - Târgu Mureş - limită Cluj şi pe DN13A Blăuşeri - Sovata vizibilitatea este, pe alocuri, sub 100 de metri. Fenomenul este întâlnit şi în judeţele Alba şi Hunedoara.

          Le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi să folosească luminile de întâlnire (dacă este cazul şi pe cele de ceaţă). 

27 Mai 2016 6:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (6:45), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

Pe DN7(E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Câinenii Mici (judeţul Vâlcea) şi Lazaret (judeţul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, până în data de 15 iulie 2016 se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulația este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă, prevazută cu bariere. Ieri, râul Olt a ieşit din matcă, iar apa a ajuns pe drum. Apele s-au retras, dar carosabilul s-a deteriorat, iar autovehiculele circulă cu viteză redusă. Urmează ca astăzi să se efectueze lucrări de plombare. Aşadar, se vor forma coloane de autovehicule. Îi sfătuim pe conducătorii auto să nu se angajeze în depăşirea acestora.

În județul Vâlcea, pe Valea Oltului, până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră pe DN7 se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 metri.

Tot în județul Vâlcea, circulația rutieră pe DN7D (drum naţional secundar, de interes local) este întreruptă la km 4+350 de metri, în zona localității Câineni, din cauza viiturilor. Accesul către localitățile Boișoara și Titești se realizează din DN7, prin localitatea Racovița, pe drumurile județene DJ703M și DJ703P.

În judeţul Hunedoara, traficul rutier va fi oprit în reprize sau restricţionat pe DN7 Deva - Ilia, în zona Săcămaş - Leşnic, pentru tăierea unor arbori de pe marginea drumului. Lucrările vor continua şi în zilele următoare.

În judeţul Buzău, pe DN10 Brașov – Buzău, a fost reluată circulaţia în zona Siriu, însă numai pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Restricţia de tonaj este impusă din cauza lucrărilor de reparaţie a viaductului Stânca Teherău (la kilometrul 85+534 de metri). Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

Restricţie de tonaj există şi pe DN39, în judeţul Constanţa, pe podul de la Agigea. Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone circulă deviat, pe rute ocolitoare (detalii, inclusiv despre despre rutele ocolitoare, pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România:  http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/Comunicat%20restrictie%20pod%20Agigea%2016%2005%202016.pdf).

Pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

Până în data de 30 iunie 2016, DN7C (Transfăgărăşan) este închis pe sectorul cuprins între kilometrii 104+000 (Piscu Negru, judeţul Argeş) și 130+800 (cabana Bâlea-Cascadă, judeţul Sibiu), în vederea evitării situaţiilor ce pot periclita siguranţa circulaţiei, din cauza fenomenelor naturale extreme (căderi de stânci, alunecări de teren etc.). De asemenea, până în data de 30 septembrie 2016, pe DN7C este instituită restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 16 tone în zona kilometrului 83, pentru a permite executarea lucrărilor de consolidare a unui podeț.

Conform Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, DN67C (Transalpina) este închis până în data de 31 mai 2016, între kilometrii 34+800 (Rânca, judeţul Gorj) și 67+400 (Obârşia Lotrului). Întrucât deszăpezirea se efectuează cu dificultate, este posibil ca perioada de închidere să se prelungească.

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       3 visitors online 0.002771|