Camere live supraveghere trafic   
  LiveTraffic.ro: informatii si imagini din trafic,alerte meteo, lista radare


 

Informatii actualizate din traficDatele referitoare la circulatia pe drumurile publice sunt furnizate din teren, de agentii Brigazii de Politie Rutiera.
Puteti ajuta la realizarea unei imagini cat mai fidele a problemelor de trafic din Bucuresti semnaland orice situatie legata de acesta la numarul politie de telefon 9544.


In Bucuresti - 18.09.2018 - actualizare la 5 minute

Strada Detalii Postat (ore:min:sec) Sursa
-

In tara - actualizare la 15 minute

Data DN Detalii
18 Septembrie 2018 17:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale pe DN 16 Cluj-Napoca – Reghin, în localitatea Cămăraşu, judeţul Cluj, unde anterior traficul a fost oprit în urma coliziunii dintre o autoutilitară şi un microbuz de transport persoane. Impactul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto, aflaţi singuri în autovehicule.

18 Septembrie 2018 14:50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri, din cauza unui accident rutier produs pe DN 16 Cluj-Napoca – Reghin, în localitatea Cămăraşu, judeţul Cluj, în care au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz de transport persoane. În urma coliziunii frontale a rezultat rănirea celor doi conducători auto, aflaţi singuri în autovehicule. Momentan valorile de trafic sunt reduse.

18 Septembrie 2018 11:20 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la ora 18:00, se vor executa lucrări de reparaţii asupra carosabilului pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu către Deva, pe tronsonul kilometric 276+900 metri – 277+800 metri, fiind restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 49 şi 64 se efectuează lucrări de trasare a marcajelor rutiere, traficul fiind restricţionat pe a doua bandă, astăzi până la orele 19:00.

Restricţiile sunt semnalizate, conducătorii auto fiind sfătuiţi să conducă prudent şi reducă viteza în zona lucrărilor.

18 Septembrie 2018 10:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este îngreunată pe DN 21 Călăraşi – Slobozia, la kilometrul 106, în zona localităţii Drajna Nouă, judeţul Călăraşi. Un autoturism a pătruns pe DN 21 de pe breteaua de ieşire de pe Autostrada A2, fără a acorda prioritate, intrând în impact cu un autocamion. În urma coliziunii, autocamionul s-a răsturnat parţial pe partea carosabilă, fără a fi înregistrate victime.

18 Septembrie 2018 09:45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 6 între localităţile Lovrin şi Şandra, judeţul Timiş, unde anterior traficul a fost închis, existând suspiciunea emanării de gaz natural, în apropierea părţii carosabile. În urma măsurătorilor efectuate de specialişti, s-a constatat că vaporii degajaţi din sol erau de apă, fără a prezenta pericol.

18 Septembrie 2018 09:10 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale la această oră pe DN 6, la kilometrul 390+850 metri, la intrarea în localitatea Băile Herculane dinspre Orşova, judeţul Caraş-Severin, unde anterior traficul a fost îngreunat din cauza unui accident. Impactul dintre un autoturism şi un autocamion, produs pe fondul adormirii la volan, s-a soldat cu decesul conducătorului autoturismului.

18 Septembrie 2018 08:50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită în ambele sensuri pe DN 6 între localităţile Lovrin şi Şandra, judeţul Timiş, din cauza gazului natural emanat din sol, în apropierea părţii carosabile. Perimetrul a fost delimitat pentru a permite acţiunea echipelor de intervenţie, traficul rutier între Timişoara şi Sânnicolau Mare fiind deviat pe DJ 693 Şandra - Bărăteaz – DJ 692 Periam – DJ 682 Sânnicolau Mare.

18 Septembrie 2018 07:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN 6, la kilometrul 390+850 metri, la intrarea în localitatea Băile Herculane dinspre Orşova, judeţul Caraş-Severin, în urma unui accident rutier. Un autoturism a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autocamion. Impactul, produs pe fondul adormirii la volan, s-a soldat cu decesul conducătorului autoturismului.

18 Septembrie 2018 07:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Începând de astăzi până pe data de 04.11.2018, pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, circulaţia este închisă între kilometrii 68+700 metri – 75+900 metri (între Lehliu – Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi), pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier. Traficul se va desfăşura pe calea 2, Constanţa - Bucureşti, în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.

În judeţul Vaslui, pe DN 28 Albiţa – Răducăneni, pe tronsonul kilometric 132+400 metri – 138+350 metri, se vor executa lucrări la partea carosabilă, până pe data de 7 octombrie 2018, circulaţia rutieră în anumite puncte desfăşurându-se pe un fir, alternativ.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi că sporească atenţia la volan, să reducă viteza în zona efectuării lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Sunt în continuare cu circulaţia întreruptă, din cauza afectării suprafeţei carosabile în urma inundaţiilor din această vară, următoarele drumuri naţionale:

- DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, judeţul Argeş;

- DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, judeţul Covasna;

- DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, judeţul Suceava;

- DN 2L, în localitatea Soveja, judeţul Vrancea.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.

17 Septembrie 2018 15:50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Covasna, circulaţia rutieră pe DN13E Sfântu Gheorghe – Covasna s-a reluat în condiţii normale. Traficul auto se desfăşurase îngreunat la km 41+200 de metri, pe raza localităţii Reci, după ce un tir s-a răsturnat pe carosabil.

Sursa: Centrul InfoTrafic
 
       5 visitors online 0.002629|